Registreren en Inloggen

Registreren en inloggen in de app Wedstrijdzaken

Registreren en inloggen in de app Wedstrijdzaken

HomeSupport CenterCommunityTickets

DOWNLOADEN

De KNVB Wedstrijdzaken app kan worden gedownload in de Appstore en Playstore door te zoeken op KNVB Wedstrijdzaken. Na installatie van de app op je telefoon, kun je deze starten via dit icoontje:

https://s3.amazonaws.com/cdn.freshdesk.com/data/helpdesk/attachments/production/9009519091/original/blob1467266817653.png?1467266823

 

 

REGISTREREN

Na het starten van de app verschijnt onderstaand scherm:

 

https://s3.amazonaws.com/cdn.freshdesk.com/data/helpdesk/attachments/production/9011507513/original/blob1470656482562.png?1470656489

Bij de eerste keer is registratie vereist en vul je je e-mailadres en wachtwoord in.

 

 

Let op:

Registreren is alleen mogelijk met het e-mailadres dat overeenkomt met het e-mailadres dat in Sportlink Club geregistreerd staat bij jou als persoon (veld E-mail op tabblad Persoon).

Let op:

Als u in Sportlink Club geregistreerd staat als relatie of verenigingslid is het niet mogelijk om te registeren voor de KNVB Wedstrijdzaken app. Het is noodzakelijk om in Sportlink Club geregistreerd te staan als bondslid om een account voor de Wedstrijdzaken app te kunnen maken.

Let op:

Weet je niet weet welk e-mailadres geregistreerd staat of is er nog geen e-mailadres geregistreerd, neem dan contact op met je vereniging.

Na registratie ontvang je op je e-mailadres een activatielink. Invoer van het wachtwoord is vrij. De activatielink is permanent geldig totdat deze is gebruikt, daarna zal aan de gebruiker worden gemeld dat de link reeds in gebruik is.

Als je op de activatielink in de e-mail klikt, verschijnt een pagina met een bevestiging dat je account is geactiveerd:

 

https://s3.amazonaws.com/cdn.freshdesk.com/data/helpdesk/attachments/production/9026650691/original/Hjog81bBXQpHzoR_KlNnExUVANrC8hQrzg?1493123090

Mocht het noodzakelijk zijn om de activatielink opnieuw toegestuurd te krijgen, dan kun je je nogmaals met hetzelfde e-mailadres registreren. Deze functionaliteit wordt ook in het gebruikersbeheer beschikbaar gesteld.

 

 

INLOGGEN

Na registratie en activatie kun je inloggen door je e-mailadres en wachtwoord in te vullen en ben je standaard ingelogd. Na download en installatie van nieuwe updates / nieuwe versies van de app ben je automatisch weer ingelogd. In de app heb je indien gewenst de keuze om uit te loggen.

 

https://s3.amazonaws.com/cdn.freshdesk.com/data/helpdesk/attachments/production/9009383586/original/blob1467123859106.png?1467123866

 

Let op:

Het is mogelijk om met je KNVB account gebruik te maken van de KNVB Wedstrijdzaken app en de Voetbal.nl app. Indien je geen bondslid bent krijg je de volgende melding bij het inloggen in de KNVB Wedstrijdzaken app

https://s3.amazonaws.com/cdn.freshdesk.com/data/helpdesk/attachments/production/9028213637/original/JVKL_vigJfFxHZ-Nt48zoi6CZcvnaQn8KA?1495441311

 

 

 

 

Wachtwoord vergeten

Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je door het opgeven van je e-mailadres je wachtwoord laten resetten. Je ontvangt dan een e-mail met daarin een activatielink. Deze link is 2 dagen geldig (hierna zul je opnieuw in de app de 'wachtwoord vergeten' functie moeten gebruiken). Na klikken op de activatielink verschijnt onderstaande pagina:

https://s3.amazonaws.com/cdn.freshdesk.com/data/helpdesk/attachments/production/9026650616/original/qrd1C0ChCWpxsKv_T67gCmhUpXKgiaKWcQ?1493123060

Na het wijzigen van je wachtwoord verschijnt onderstaande pagina:

 

https://s3.amazonaws.com/cdn.freshdesk.com/data/helpdesk/attachments/production/9026650590/original/B4Nni_v1dqT3LsEmYuHgCEuEY_i8EpbI6w?1493123036

Wanneer je probeert in te loggen met een account dat nog niet is geactiveerd, krijg je nogmaals de activatielink toegestuurd op je e-mailadres.

 

 

 

Koppelen aan een persoon

HomeSupport CenterCommunityTickets

Nadat je geregistreerd bent met het e-mailadres dat in Sportlink Club (bij de vereniging) of bij de KNVB bekend is, kan je jezelf koppelen aan een persoon waarbij hetzelfde e-mailadres geregistreerd staat bij de vereniging of de KNVB. Het koppelen aan een persoon is noodzakelijk om gebruik te kunnen maken van de app.

Om jezelf te koppelen aan je eigen gegevens (relatiecode) uit de ledenadministratie van je vereniging of de KNVB, moet het e-mailadres waarmee je je registreert overeenkomen met het e-mailadres dat ook in Sportlink Club geregistreerd staat van jou als persoon (veld E-mail op tabblad Persoon).

Registeren met het eventueel tweede vastgelegde e-mailadres is niet mogelijk.
 

Let op: als je niet weet welk e-mailadres geregistreerd staat of als er nog geen e-mailadres geregistreerd staat, moet je contact opnemen met je vereniging of de KNVB.

 

Om in te loggen en jezelf te koppelen kies je voor inloggen en vul je het e-mailadres en wachtwoord in dat je hebt gekozen tijdens het registratieproces.

Na verificatie van het e-mailadres in het KNVB systeem wordt het account gekoppeld aan de relatiecode waarbij dit e-mailadres geregistreerd staat. Indien het e-mailadres bij meerdere personen geregistreerd staat kan je kiezen aan welke persoon (relatiecode) je het account wilt koppelen. Door uit te loggen en opnieuw in te loggen, kan je opnieuw kiezen aan welke persoon je het account wilt koppelen.

 

Terug naar boven