Sponsors steken JO15-4 in het nieuw!

17 oktober 2019

De jongens van JO15-4 zijn dankzij De Vitaminentuin – Vers is het lekkerst, Brabant Yachting, Van Doorn installatietechniek, Fahr-Becker Recruitment Consultancy en Dierenartsenpraktijk Thewi voorzien van nieuwe wedstrijdkleding en trainingspakken!

Na het maken van de teamfoto’s in de nieuwe kleding werd de eerste wedstrijd in het nieuwe tenue met maar liefst 12-2 gewonnen. Namens JO15-4 willen wij de sponsors ontzettend bedanken voor de prachtige kleding. Het zal met trots gedragen worden!

In het dorpje Sareh Debbo in Gambia zijn tien dozen vol voetbalkleding van VV Haarsteeg gearriveerd! De jongens hebben nog nooit met… Meer >

Vanwege Pinksteren is het sportpark op maandag 1 juni gesloten. Dinsdag is het sportpark weer open!

VV Haarsteeg is een erkend MBO-leerbedrijf. Dit betekent dat MBO-leerlingen hun stages bij ons kunnen invullen! De erkende… Meer >

Op een zonovergoten zaterdag 16 mei mochten de mini’s ook hun voetbalactiviteiten weer oppakken. Vol enthousiasme betraden 35… Meer >