Activiteitenkalender

08 oktober 2019
Als VV Haarsteeg werken wij graag samen met sportverenigingen, buurtgenoten en andere organisaties. Om zoveel mogelijk rekening met elkaar te houden hebben wij onze activiteitenkalender met de buurt gedeeld. Onderstaand de bijbehorende tekst:

'' Graag willen wij u door middel van deze flyer op de hoogte brengen van onze evenementen de aankomende periode.

Het motto van VV Haarsteeg is ‘Samen sterk’, waardoor wij graag samenwerken met sportverenigingen, buurtgenoten en andere organisaties. Op sportpark Haarsteeg spelen en trainen voetbalclub VV Haarsteeg en korfbalvereniging NDZW. Wij hechten veel waarde aan het samen sporten en gezellig samen zijn op ons mooie sportpark. Hierdoor zijn de laatste  weken van het seizoen traditiegetrouw drukke weken voor onze club.

Vanzelfsprekend willen wij u niet tot last zijn. Echter is het in de praktijk niet of nauwelijks te voorkomen dat u geluid hoort bij activiteiten van VV Haarsteeg. Op de achterzijde van deze flyer ziet u onze activiteitenkalender, zodat u weet wanneer wij de komende periode evenementen organiseren.

Wij betrekken de buurt graag bij onze vereniging en willen u hierbij uitnodigen om tijdens een van deze evenementen of op een andere dag gezellig een kop koffie te komen drinken in onze kantine.

Tegen inlevering van deze flyer ontvangt u van ons een gratis kop koffie! ''

Sportieve groet,

ALV goed bezocht

14 november 2019
De Algemene ledenvergadering van woensdag 13 december is goed bezocht. In een drukke kantine werd er teruggeblikt op het afgelopen… Meer >

Vanavond zijn veld 4 en 5 NIET bespeelbaar wegens het weer!

Mini's bij FC Den Bosch

04 november 2019
De mini's van VV Haarsteeg zijn afgelopen zaterdag naar hun trainer Sebastiaan van Bakel wezen kijken.  Meer >

Het carnavalsembleem van VV Haarsteeg is vanaf aanstaande donderdag te koop in de kantine!