'Avondje Rinus' bij VV Haarsteeg

20 september 2019
Op woensdag 25 september wordt er door de KNVB een cursus bij VV Haarsteeg gegeven.

Het ‘Avondje Rinus’ is het leren omgaan met de app Rinus van de KNVB. De app is vernoemd naar Rinus Michels en biedt voor trainers veel oefenstof en tips om een training goed te organiseren, zodat de training goed verloopt.
De avond is toegankelijk voor alle trainers van zowel onder- als bovenbouw, maar ook voor vrijwilligers en spelers met ambitie om trainer te worden. Kortom: Iedereen is welkom!

Het 'Avondje Rinus begint om 18.15 en duurt tot 20.30.

Je kan je aanmelden door een e-mail te sturen naar kevinvanesch@live.nl

ALV goed bezocht

14 november 2019
De Algemene ledenvergadering van woensdag 13 december is goed bezocht. In een drukke kantine werd er teruggeblikt op het afgelopen… Meer >

Vanavond zijn veld 4 en 5 NIET bespeelbaar wegens het weer!

Mini's bij FC Den Bosch

04 november 2019
De mini's van VV Haarsteeg zijn afgelopen zaterdag naar hun trainer Sebastiaan van Bakel wezen kijken.  Meer >

Wil jij meedenken over de toekomst van VV Haarsteeg? Laat je mening horen tijdens de Algemene Leden… Meer >