Brabant Plant: Al 37 jaar sponsor

16 september 2019
In 1982 waren zij de eerste shirtsponsor van VV Haarsteeg en tot op de dag van vandaag onlosmakelijk verbonden met onze vereniging!

Wij willen Brabant Plant bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun en hopen dat we nog vele jaren mogen samenwerken!

Op de foto overhandigt Willy van de Berk de shirtjeskoffer aan toenmalig voorzitter Jan van Beurden. De start van een lange samenwerking!

ALV goed bezocht

14 november 2019
De Algemene ledenvergadering van woensdag 13 december is goed bezocht. In een drukke kantine werd er teruggeblikt op het afgelopen… Meer >

Vanavond zijn veld 4 en 5 NIET bespeelbaar wegens het weer!

Mini's bij FC Den Bosch

04 november 2019
De mini's van VV Haarsteeg zijn afgelopen zaterdag naar hun trainer Sebastiaan van Bakel wezen kijken.  Meer >

Wil jij meedenken over de toekomst van VV Haarsteeg? Laat je mening horen tijdens de Algemene Leden… Meer >