Henri van Vugt en Henry Theunissen benoemd tot lid van verdienste

01 juli 2019

Afgelopen zondag zijn Henri van Vugt en Henry Theunissen benoemd tot lid van verdienste van VV Haarsteeg. Beide heren zetten zich al tientallen jaren in voor onze vereniging en blijven dit in de toekomst doen. Zij ontvingen van voorzitter Martijn van Esch een prachtige oorkonde met de volgende tekst:

Als blijk van waardering voor jouw jarenlange inzet voor onze vereniging benoemen wij jou tot lid van verdienste van VV Haarsteeg.

Wij kunnen niet in woorden uitdrukken hoe zeer wij jouw passie voor de club waarderen. Wij kunnen enkel stellen dat deze titel dik verdiend is.

Bedankt voor alles!

Nogmaals bedankt voor jullie inzet en wij zijn blij dat jullie ook de komende tijd de club willen helpen!

KNALLEN VOOR JE CLUB

11 december 2019
Onze sponsor Vuurwerk Orthen heeft dit jaar wederom een mooie actie voor leden van VV Haarsteeg: Je krijgt bij inlevering van een… Meer >

Vanavond zijn de trainingen op natuurgras door de gemeente afgelast! De trainingen op kunstgras gaan gewoon door! Train je op maandag… Meer >