Vacature Hoofd Jeugd Opleiding/Technisch Coördinator Onderbouw ingevuld

24 april 2019
Oftewel Kevin van Esch keert terug bij vv Haarsteeg.

Met veel plezier kunnen we melden dat de vacature van Hoofd Jeugd Opleiding/Technisch Coördinator Onderbouw ingevuld is door Kevin van Esch. Hij zal met ingang van volgend seizoen deze rol gaan vervullen.

Na eerder al jaren als speler en jeugdtrainer bij vv Haarsteeg actief te zijn geweest, keert Kevin hiermee terug bij vv Haarsteeg. Naast het feit dat hij nog steeds actief is als speler gaat hij bij vv Haarsteeg een rol vervullen die erg belangrijk is voor de structuur en toekomst voor de vereniging.

De ambitie is om de jeugdafdeling structureel naar een hoger plan tillen, dit om uiteindelijk zoveel mogelijk zelf opgeleide spelers te kunnen laten doorstromen richting de selectieteams. Het uitgangspunt is en blijft hierbij dat spelers en trainers zich met plezier zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen. In zijn rol zal Kevin zich primair richten op het ontwikkelen, implementeren en bewaken van het jeugdvoetbalbeleid en het begeleiden en scholen van het voetbaltechnisch kader. In samenwerking met de trainers, coaches en leiders zal hier actief invulling aan gegeven worden. Kevin zal dit voor de onderbouw (mini’s t/m JO13), in samenwerking met het voetbalhart, vorm gaan geven.

Het idee hierbij is dat betere trainers bijdragen aan de ontwikkeling en kwaliteit van het voetballen en zorgt voor het behoud van spelers en trainers. De (door)ontwikkeling vindt vooral plaats op de vereniging. Kevin heeft een uitgebreide ervaring in het trainen en coachen van jeugdteams en is in het bezit van het TC2 trainersdiploma. Hiermee brengt hij alle relevante kwalificaties mee om deze rol in te vullen. Hij zal al spoedig aansluiten bij het voetbalhart, die druk bezig zijn met de voorbereidingen voor volgende seizoen, om zo goed mogelijk voorbereid te kunnen beginnen aan zijn nieuwe uitdaging.

Wij zijn erg blij dat we in de persoon van Kevin iemand gevonden hebben met ervaring en een Haarsteeg verleden voor deze belangrijke rol en wensen hem veel succes en plezier.

Voetbal Vereniging Haarsteeg is voor het seizoen 2019/2020 op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.  Meer >

Aanstaande zondag is voor veel seniorenteams een spannende dag.   ‘Ut Twidde’ is afgelopen zondag al gepromoveerd naar de… Meer >

De afgelopen maanden is door het Voetbalhart in samenwerking met Scouting, gewerkt aan de teamindelingen voor het volgend seizoen.… Meer >

Meiden O19-1 zijn afgelopen zaterdag in de 2e klasse kampioen geworden met een 4-1 overwinning tegen WSV Well.  Klasse meiden,… Meer >