Toon Henskens overleden

22 april 2019
Zondag 21 april bereikte ons het droevige bericht dat ons gewaardeerd lid Toon Henskens is overleden.

Ondanks dat het de laatste week niet goed ging met Toon en hij in het ziekenhuis was opgenomen, kwam zijn overlijden voor ons toch als een trieste verrassing. Toon was een zeer gewaardeerd lid van vv Haarsteeg en jaren actief als scheidsrechter en de laatste periode ook als zaterdag coördinator en in de begeleiding van jeugdscheidsrechters. Tot het laatst was hij op het sportpark te vinden en wij kennen hem als betrokken, enthousiast en een top vrijwilliger binnen onze club.

Wij danken Toon voor alles wat hij voor onze vereniging heeft gedaan en wensen zijn gezin en verdere familie veel sterkte in deze moeilijke periode.

Bestuur en leden van Voetbalvereniging Haarsteeg.

Voetbal Vereniging Haarsteeg is voor het seizoen 2019/2020 op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.  Meer >

Aanstaande zondag is voor veel seniorenteams een spannende dag.   ‘Ut Twidde’ is afgelopen zondag al gepromoveerd naar de… Meer >

De afgelopen maanden is door het Voetbalhart in samenwerking met Scouting, gewerkt aan de teamindelingen voor het volgend seizoen.… Meer >

Meiden O19-1 zijn afgelopen zaterdag in de 2e klasse kampioen geworden met een 4-1 overwinning tegen WSV Well.  Klasse meiden,… Meer >