Nieuws VV Haarsteeg

De toekomst is ook weer gaan trainen!

18 mei 2020
www.vvhaarsteeg.nl

Op een zonovergoten zaterdag 16 mei mochten de mini’s ook hun voetbalactiviteiten weer oppakken. Vol enthousiasme betraden 35 voetballertjes hun vertrouwde veld 2, waar Fried en Tonnie in alle vroegte reeds een aantal oefeningen hadden uitgezet. De begeleiding kwam vandaag uit de gehele club: Niet alleen Nikki en Bram als vaste jeugdkrachten, maar ook onze FC Den Bosch talenten Sebastiaan en Stan, selectietrainers Metin en Dennis, jeugdtrainer Sanne en bestuurslid Joost stonden klaar om de groep te begeleiden. Een mooi voorbeeld van samenwerken!

Eén van de moeders heeft zelfs als toiletjuffrouw haar dienst kunnen bewijzen, want ook dat was geregeld bij afwezigheid van alle ouders.

Nadat iedereen een bal had ontvangen en was ingedeeld, werd er uitgebreid geoefend op dribbelen, passen, afwerken, 1-1 duels en vooral plezier maken met elkaar. Veel voetballers waren na een poos  toe aan een welverdiend rustmoment met wat drinken. Na de rust werd de training afgesloten met ouderwetse onderlinge partijtjes.
 

Voordat iedereen moe maar tevreden weer werd teruggebracht naar de parkeerplaats waar alle ouders en begeleiders stonden te wachten, is er nog een foto van de groep genomen voor Huub. Die kon er door omstandigheden helaas niet bij zijn, en we hopen hem snel te mogen begroeten op het sportpark. Beterschap namens alle mini’s!

Iedereen bedankt voor zijn of haar bijdrage aan deze mooie ochtend, op naar volgende week zaterdag! Mochten er nu broertjes, zusjes, vriendjes of vriendinnetjes ook graag een aantal proeftrainingen mee willen doen, dan kan dat uiteraard. Meld je dan bij Fried van Bokhoven (06-2706 3182) aan.



 
www.vvhaarsteeg.nl
Wij zijn trots om te melden dat Bas Verbunt het co-voorzitterschap op zich gaat nemen. Samen met Joren gaat hij de taken van voorzitter… Meer >
 
VV Haarsteeg
Priemsteeg 31
5251 CW Vlijmen

073 511 39 26
info@vvhaarsteeg.nl

Copyright 2015
Terug naar boven