Voorlopige indeling teams seizoen 2020-2021

28 april 2020
De afgelopen weken is, tijdens de voetballoze periode als gevolg van de Corona crisis, door het Voetbalhart in samenwerking met Scouting, gewerkt aan de voorlopige teamindelingen voor het volgend seizoen. Hierbij is zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen die ons bereikt hebben.Bij de voorlopige teamindelingen gaan we er van uit om een maximaal aantal teams te formeren met als doel om iedere speler zoveel mogelijk speeltijd te kunnen geven. Selectiespelers worden gekozen op basis van hun inzet en kwaliteiten als voetballer. De overige spelers proberen we op een dusdanig gelijkwaardig niveau in te delen, dat alle spelers van het team met plezier hun wedstrijden kunnen spelen. Dispensatieregels zijn hierin meegenomen. De komende weken zullen er gesprekken plaatsvinden met de trainers, leiders en begeleiders van de verschillende teams om de indelingen voor volgend seizoen door te nemen.

Omdat in deze periode ook nog de nodige aan- en afmeldingen plaatsvinden en de officiële overschrijvingstermijn eindigt op 15 juni, is de verwachting dat de voorlopige indelingen de tweede helft van juni bekendgemaakt zullen worden. Bij deze ook het verzoek eventuele wijzigingen z.s.m. door te geven.

Begeleiding teams
Het plezier van het kind en de kwaliteit van de trainingen en begeleiding hangt uiteraard grotendeels af van de beschikbaarheid van leiders en trainers. Voor de invulling van trainers en leiders zijn we daarom ook grotendeels afhankelijk van bereidwillige ouders en vrijwilligers die een taak op zich willen nemen. Het lijkt erop dat het lukt om voor de meeste teams leiders en trainers te vinden. Toch zijn er nog een aantal openstaande vacatures. Mocht u bij het team van uw kind of binnen de jeugd een taak willen uitvoeren op dit vlak, neemt u dan alstublieft contact met ons op. Als we het samen doen komt het altijd goed!

Mochten er na dit bericht nog vragen/wensen zijn m.b.t. de indelingen of over de planning hiervan, of wilt u meer informatie over een taak binnen de jeugd, dan kunt u contact opnemen via voetbalhart@vvhaarsteeg.nl.

Met sportieve groet,
Voetbalhart VV Haarsteeg

In het dorpje Sareh Debbo in Gambia zijn tien dozen vol voetbalkleding van VV Haarsteeg gearriveerd! De jongens hebben nog nooit met… Meer >

Vanwege Pinksteren is het sportpark op maandag 1 juni gesloten. Dinsdag is het sportpark weer open!

VV Haarsteeg is een erkend MBO-leerbedrijf. Dit betekent dat MBO-leerlingen hun stages bij ons kunnen invullen! De erkende… Meer >

Op een zonovergoten zaterdag 16 mei mochten de mini’s ook hun voetbalactiviteiten weer oppakken. Vol enthousiasme betraden 35… Meer >