Samenwerking met Club-assistent verlengd

15 april 2020
In deze tijd van corona zijn er ook positieve ontwikkelingen voor de club. De samenwerking met Club-assistent is verlengd. Penningmeester Marco Klomp van VV Haarsteeg en directeur Corné van Hooren van Direct Effect zijn een nieuwe 3-jarige verbintenis aangegaan.

Na een uitgebreide vergelijking tussen Sportlink en Club-assistent bleek dat Club-assistent het meest volledige verenigingspakket biedt, met als doel om de vrijwilligers van onze vereniging zoveel als mogelijk te ontzorgen. Door één systeem in de cloud waar je alles van ledenadministratie tot commissieondersteuning en sponsorcontracten in kunt beheren en zoveel mogelijk automatisch geregeld wordt. Ook de website wordt door Club-assistent ondersteund. Zie https://www.club-assistent.nl/ voor meer informatie.

Download nu de app!
Met de mobiele app van Club-assistent heb je altijd alle nuttige verenigingsinformatie bij de hand. Via de app heb je niet alleen toegang tot informatie zoals je trainingen en wedstrijden, maar kun je ook gebruik maken van een aantal handige functies waaronder aanwezigheidsregistratie en live wedstrijdverslagen.

Klik hier en download de app voor iOS
Klik hier en download de app voor Android

In het dorpje Sareh Debbo in Gambia zijn tien dozen vol voetbalkleding van VV Haarsteeg gearriveerd! De jongens hebben nog nooit met… Meer >

Vanwege Pinksteren is het sportpark op maandag 1 juni gesloten. Dinsdag is het sportpark weer open!

VV Haarsteeg is een erkend MBO-leerbedrijf. Dit betekent dat MBO-leerlingen hun stages bij ons kunnen invullen! De erkende… Meer >

Op een zonovergoten zaterdag 16 mei mochten de mini’s ook hun voetbalactiviteiten weer oppakken. Vol enthousiasme betraden 35… Meer >