Bericht van gemeente Heusden

20 maart 2020
Brabants Dagblad plaatste het onderstaande bericht naar aanleiding van het bericht van de gemeente Heusden. Luister goed naar dit advies!

‘Houd afstand!’ Met die dringende oproep doet de gemeente Heusden een extra appèl op mensen om voldoende afstand te houden. Dit vanwege berichten dat bijvoorbeeld kinderen en jongeren over hekken klimmen om op gesloten voetbalvelden te gaan spelen.

Zo krijgt Heusden ook signalen dat ouderen gezellig dicht elkaar buiten op bankjes zitten. ,,Dat is absoluut niet de bedoeling!”schrijft de gemeente Heusden op Facebook.

Levensbelang
,,Houd afstand (twee armlengten), vermijd grote groepen en werk zoveel mogelijk thuis, zijn adviezen die van levensbelang zijn.” Deze maatregelen zijn bedoeld om de verspreiding van corona een halt toe te roepen.

Heusden wijst op de vele oproepen op sociale media van mensen die werken in ziekenhuizen. ,,Zij doen een klemmend beroep op ons allemaal om ons aan deze richtlijnen te houden. Dank aan iedereen die zich hieraan houdt en aan verenigingen en ondernemers die bijdragen aan deze maatregelen!”

Met het oog op de dinsdag door het kabinet aangekondigde maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de KNVB… Meer >

Onderstaand een overzicht van de afgelaste evementen door het coronavirus: 21 maart: Opschoondag 3 april: Vrienden- en… Meer >

Vanuit het bestuursonderdeel meiden- en damesvoetbal is een workshop georganiseerd om na te denken over het meiden- en damesvoetbal… Meer >

Deze maand staat vrijwilliger Tony van Zon in de schijnwerpers.   Meer >