Blauwe Leeuwinnen bij VV Haarsteeg

13 maart 2020

Vanuit het bestuursonderdeel meiden- en damesvoetbal is een workshop georganiseerd om na te denken over het meiden- en damesvoetbal binnen VV Haarsteeg.

Hierbij hebben we met enkele belanghebbenden binnen de club gekeken naar onze huidige meiden- en damesafdeling en welke kansen en bedreigingen we zien. Samen met de deelnemers van de workshop hebben we nagedacht over acties richting de toekomst om hier op in te spelen. Dit heeft geresulteerd in de ontwikkeling van het programma ‘Blauwe Leeuwinnen’ waarin we structureel en planmatig werken aan de ontwikkeling van onze meiden- en damesafdeling.

Als eerste stap gaan we in deze periode vol aan de slag met het vergroten van de zichtbaarheid van onze meiden- en damesafdeling. Hiervoor hebben we onder andere een uniek logo ontwikkeld, welke wij met trots aan jullie presenteren. Binnenkort zullen jullie dit logo ook fysiek op ons sportpark aantreffen. Samen staan we sterk in de ontwikkeling van het meiden- en damesvoetbal!

Met het oog op de dinsdag door het kabinet aangekondigde maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de KNVB… Meer >

Brabants Dagblad plaatste het onderstaande bericht naar aanleiding van het bericht van de gemeente Heusden. Luister goed naar dit advies! Meer >

Onderstaand een overzicht van de afgelaste evementen door het coronavirus: 21 maart: Opschoondag 3 april: Vrienden- en… Meer >

Deze maand staat vrijwilliger Tony van Zon in de schijnwerpers.   Meer >