Nieuws VV Haarsteeg

Blauwe Leeuwinnen bij VV Haarsteeg

13 maart 2020
www.vvhaarsteeg.nl

Vanuit het bestuursonderdeel meiden- en damesvoetbal is een workshop georganiseerd om na te denken over het meiden- en damesvoetbal binnen VV Haarsteeg.


Hierbij hebben we met enkele belanghebbenden binnen de club gekeken naar onze huidige meiden- en damesafdeling en welke kansen en bedreigingen we zien. Samen met de deelnemers van de workshop hebben we nagedacht over acties richting de toekomst om hier op in te spelen. Dit heeft geresulteerd in de ontwikkeling van het programma ‘Blauwe Leeuwinnen’ waarin we structureel en planmatig werken aan de ontwikkeling van onze meiden- en damesafdeling.

 

Als eerste stap gaan we in deze periode vol aan de slag met het vergroten van de zichtbaarheid van onze meiden- en damesafdeling. Hiervoor hebben we onder andere een uniek logo ontwikkeld, welke wij met trots aan jullie presenteren. Binnenkort zullen jullie dit logo ook fysiek op ons sportpark aantreffen. Samen staan we sterk in de ontwikkeling van het meiden- en damesvoetbal!


 
www.vvhaarsteeg.nl
Wij zijn trots om te melden dat Bas Verbunt het co-voorzitterschap op zich gaat nemen. Samen met Joren gaat hij de taken van voorzitter… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

derby overzicht

17-08-2023
Meer >
 
 
 
 
 
 

bier en ballen

06-06-2023
Meer >
 
 
 

slotdag 17 juni

26-05-2023
Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VV Haarsteeg
Priemsteeg 31
5251 CW Vlijmen

073 511 39 26
info@vvhaarsteeg.nl

Copyright 2015
Terug naar boven