Giel van der Lee gehuldigd voor 40 jaar lidmaatschap

13 februari 2020

Begin januari zijn bij de nieuwjaarsreceptie John van Loon (40 jaar) en Caspar van den Brandt (50 jaar) in het zonnetje gezet en gehuldigd voor hun jarenlange lidmaatschap van onze mooie club.

Dinsdagochtend kreeg ook Giel van der Lee zijn welverdiende speld voor 40 jaar lidmaatschap. Giel is op circa 10-jarige leeftijd lid geworden van VV Haarsteeg en heeft toen bij de jeugd gespeeld. Daarna is hij gestopt met voetballen en was hij ook even geen lid meer. Vervolgens is Giel ruim 40 jaar geleden weer steunend lid geworden en was al die jaren een échte vrijwilliger.

In de beginjaren heeft Giel geholpen bij de bouw van onze eerste kantine op Sportpark De Ipperhoeve. Ook was hij één van de vrijwilligers die op het trainingsveld de nieuwe verlichting mee heeft aangelegd. Hij was naast vrijwilliger ook altijd aanwezig als supporter van ons eerste elftal. En nog steeds! Tevens is hij al jaren lid van de vriendenclub. Giel is ook een van de vrijwilligers die aan de kassa staat en nu - zelfs op 81-arige leeftijd- nog steeds een vaste kracht en is hij altijd op dinsdagmorgen bij onze dinsdagploeg.

Ondanks dat hij recent slecht nieuws heeft gehad over zijn gezondheid is Giel erg begaan met VV Haarsteeg en altijd positief gestemd. Wij zijn er trots op dat hij lid is van vv Haarsteeg en feliciteren hem van harte met dit jubileum.

VV Haarsteeg is een erkend MBO-leerbedrijf. Dit betekent dat MBO-leerlingen hun stages bij ons kunnen invullen! De erkende… Meer >

Op een zonovergoten zaterdag 16 mei mochten de mini’s ook hun voetbalactiviteiten weer oppakken. Vol enthousiasme betraden 35… Meer >

Afgelopen zaterdag hebben we een succesvolle start van de mini’s gehad en de overige  trainingen zijn ook soepel… Meer >

De Corona crisis lijkt wat meer onder controle te komen en we zijn weer aan het voetballen. Er is vooruitzicht op een normaal leven, al… Meer >