Spiegelavond VV Haarsteeg 12 februari 2020

11 februari 2020

Samen maken we onze club beter. Denk jij met ons mee?

Of je nu lid bent van onze mooie vereniging, vrijwilliger, supporter of gewoon geïnteresseerd, deze uitnodiging is voor iedereen die VV Haarsteeg een warm hart toedraagt.

Tijdens het seizoen 2017-2018, het seizoen waarin we het 75-jarig bestaan hebben gevierd, hebben we ook een aantal spiegelsessies gehouden. Eén van de doelen van deze sessies was om vanuit te club te achterhalen wat er goed gaat en wat er beter kan binnen VV Haarsteeg. Nu we als nieuw bestuur al meer dan 1 jaar onderweg zijn, lijkt het ons goed om opnieuw het gesprek met elkaar aan te gaan. Dit willen we graag doen tijdens een spiegelavond.

Wat: een avond waarin we met elkaar spiegelen over VV Haarsteeg

Wanneer: woensdag 12 februari, inloop vanaf 19:15 uur

De input die we deze avond verzamelen gebruiken we om plannen te maken voor de toekomst van VV Haarsteeg. Er zijn inmiddels al veel doelen gerealiseerd. Samen gaan we de nieuwe doelen richting de toekomst bepalen.

Tijdens deze avond krijgen we ook hulp vanuit het Rabobank clubsupport initiatief. Fons van de Logt is onze adviseur en zal aanwezig zijn.

Dus heb je een mening over het wel en wee van onze club en wil je meedenken over VV Haarsteeg, kom dan 12 februari naar de kantine!

We kijken uit naar een inspirerende avond, graag tot dan. Samen Sterk!

Namens het bestuur van VV Haarsteeg,

Martijn van Esch
Joost Klerks

Caro van Grinsven