VV Haarsteeg verlengt het contract van trainers Haarsteeg 1 en 2

06 februari 2020

Na een positieve evaluatie met alle betrokkenen (trainers, voetbalhart, staf, spelersraad en bestuur) is er snel overeenstemming bereikt om de samenwerking ook volgend seizoen (2020-2021) verder voort te zetten met de trainers van onze eerste en tweede selectie. Iedereen is tevreden over de samenwerking.

Ook beide trainers zijn content met de verlenging. Metin, trainer van het eerste, is blij met het vertrouwen en kan zo verder bouwen aan zijn doelstelling met het eerste een stabiele derdeklasser te worden, met op termijn de blik naar boven. John gaat als kind van de club al zijn vierde seizoen in als trainer van het tweede, waarin een stabiele ontwikkeling te zien is met als hoogtepunt de promotie naar de reserve hoofdklasse afgelopen seizoen. Ook dit jaar wordt er weer prima gepresteerd.

Ecrument Metin  John Bechtold

Het verwachtingspatroon, de positieve wisselwerking tussen alle betrokkenen en de ambities van zowel de club als trainers zijn op elkaar afgestemd. Dit geeft ons als vereniging de mogelijkheid om verder te bouwen op de uitgezette lijn en geeft ons de nodige continuïteit. Voor komend seizoen zullen het ontwikkelen en inpassen van talentvolle jonge spelers vanuit ons tweede en derde selectieteam en een betere aansluiting vanuit de jeugd speerpunten zijn.

We bouwen samen vol vertrouwen verder aan de toekomst van VV Haarsteeg.

In het dorpje Sareh Debbo in Gambia zijn tien dozen vol voetbalkleding van VV Haarsteeg gearriveerd! De jongens hebben nog nooit met… Meer >

Vanwege Pinksteren is het sportpark op maandag 1 juni gesloten. Dinsdag is het sportpark weer open!

VV Haarsteeg is een erkend MBO-leerbedrijf. Dit betekent dat MBO-leerlingen hun stages bij ons kunnen invullen! De erkende… Meer >

Op een zonovergoten zaterdag 16 mei mochten de mini’s ook hun voetbalactiviteiten weer oppakken. Vol enthousiasme betraden 35… Meer >