VV Haarsteeg verlengt het contract van trainers Haarsteeg 1 en 2

06 februari 2020

Na een positieve evaluatie met alle betrokkenen (trainers, voetbalhart, staf, spelersraad en bestuur) is er snel overeenstemming bereikt om de samenwerking ook volgend seizoen (2020-2021) verder voort te zetten met de trainers van onze eerste en tweede selectie. Iedereen is tevreden over de samenwerking.

Ook beide trainers zijn content met de verlenging. Metin, trainer van het eerste, is blij met het vertrouwen en kan zo verder bouwen aan zijn doelstelling met het eerste een stabiele derdeklasser te worden, met op termijn de blik naar boven. John gaat als kind van de club al zijn vierde seizoen in als trainer van het tweede, waarin een stabiele ontwikkeling te zien is met als hoogtepunt de promotie naar de reserve hoofdklasse afgelopen seizoen. Ook dit jaar wordt er weer prima gepresteerd.

Ecrument Metin  John Bechtold

Het verwachtingspatroon, de positieve wisselwerking tussen alle betrokkenen en de ambities van zowel de club als trainers zijn op elkaar afgestemd. Dit geeft ons als vereniging de mogelijkheid om verder te bouwen op de uitgezette lijn en geeft ons de nodige continuïteit. Voor komend seizoen zullen het ontwikkelen en inpassen van talentvolle jonge spelers vanuit ons tweede en derde selectieteam en een betere aansluiting vanuit de jeugd speerpunten zijn.

We bouwen samen vol vertrouwen verder aan de toekomst van VV Haarsteeg.

Hét grootste feestnummer op het moment is De Toreador van Opgeblazen en Wilbert Pigmans. Het idee voor de nieuwe versie van de kraker… Meer >

Carnaval bij VV Haarsteeg

19 februari 2020
Carnaval staat voor de deur en dat betekent dat de touwtjes bij VV Haarsteeg in handen zijn van onze… Meer >

In verband met carnaval is het sportpark van 21 t/m 25 februari gesloten. Woensdag 26 februari starten de trainingen weer!

Nico Vervoort is al meer dan 30 jaar vrijwilliger binnen onze vereniging. Hij is begonnen toen zijn zoons Bas en Jeroen klein waren.… Meer >