Huldiging winnaars verkoop Grote Clubloten Actie 2019 -- 2020

14 januari 2020
Tijdens de drukbezochte nieuwjaarsreceptie van vv Haarsteeg op zondag 12 januari zijn ook de diverse winnaars onder de lotenverkopers gehuldigd. Alle kinderen die meer dan 25 loten hebben verkocht kregen een waardebon van IJs- en Taartmoment, de nr’s 2 tot en met 5 onder verkopers een waardebon van Knuvers sport. Stan van Zon had de meeste loten verkocht en mag met zijn familie een dagje naar de Efteling!

Onder alle winnende verkopers is ook een trainingspak verloot. Het is de traditie dat Jan van Esch, trotse bezitter van het langste lidmaatschap van vv Haarsteeg deze trekking mag verrichten. Hier werd Vince van Stokkum de gelukkige winnaar van.

Naast de diverse individuele winnaars hebben ook veel teams een prijs gewonnen omdat ze loten hebben verkocht. Zo gaan JO8-1 en JO9-4 naar RKC – FC Utrecht, mogen JO10-2, JO10-3 en JO9-2 een uur trainen in Soccerhome en hebben tot slot diverse teams een rondje friet met drinken in de kantine gewonnen voor het team.

De totaalopbrengst bedraagt netto iets meer dan 3.300 Euro. Dit bedrag gaan we investeren in spelmateriaal bij de jeugd om zo de kwaliteit van de trainingen en spelvreugde nog verder te vergroten. We willen uiteraard alle verkopers bedanken voor hun inzet en daarnaast ook Jan-Hein Verhaeren en Mark Luijben die de organisatie van de Clubloten Actie voor hun rekening hebben genomen.

Carnaval bij VV Haarsteeg

19 februari 2020
Carnaval staat voor de deur en dat betekent dat de touwtjes bij VV Haarsteeg in handen zijn van onze… Meer >

In verband met carnaval is het sportpark van 21 t/m 25 februari gesloten. Woensdag 26 februari starten de trainingen weer!

Nico Vervoort is al meer dan 30 jaar vrijwilliger binnen onze vereniging. Hij is begonnen toen zijn zoons Bas en Jeroen klein waren.… Meer >

Begin januari zijn bij de nieuwjaarsreceptie John van Loon (40 jaar) en Caspar van den Brandt (50 jaar) in het zonnetje gezet en… Meer >