Racismebeleid VV Haarsteeg

30 december 2019

VV Haarsteeg implementeert richtlijn KNVB inzake racisme en discriminatie

Op een aantal voetbalvelden in Nederland en zeker ook buiten onze landsgrenzen, zijn er voorvallen geweest waarbij sprake was van discriminatie en racisme. Om die reden heeft VV Haarsteeg per direct de richtlijnen van de KNVB inzake racisme en discriminatie omgezet in een verenigingsprotocol. (Lees hier het protocol)

Het bestuur van VV Haarsteeg tolereert geen enkele vorm van discriminatie of racisme op haar sportpark. Hoewel dit als normaal mag worden beschouwd, willen we dit nogmaals bij onze leden onder de aandacht brengen.

Laten we elkaar op een sportieve en respectvolle manier op het voetbalveld bestrijden! En samen, met elkaar, voorkomen dat dit zou kunnen gebeuren.

Namens het dagelijks bestuur van VV Haarsteeg,

Patrick van Esch

Marco Klomp

Martijn van Esch

Joost Klerks

Bemachtig het carnavalsembleem van VV Haarsteeg! Het embleem is te koop in de kantine!

Carnaval staat weer voor de deur en uiteraard is er ook dit jaar weer veel te doen bij VV Haarsteeg DONDERDAG Op donderdag 20… Meer >

Tijdens de drukbezochte nieuwjaarsreceptie van vv Haarsteeg op zondag 12 januari zijn ook de diverse winnaars onder de lotenverkopers… Meer >