Racismebeleid VV Haarsteeg

30 december 2019

VV Haarsteeg implementeert richtlijn KNVB inzake racisme en discriminatie

Op een aantal voetbalvelden in Nederland en zeker ook buiten onze landsgrenzen, zijn er voorvallen geweest waarbij sprake was van discriminatie en racisme. Om die reden heeft VV Haarsteeg per direct de richtlijnen van de KNVB inzake racisme en discriminatie omgezet in een verenigingsprotocol. (Lees hier het protocol)

Het bestuur van VV Haarsteeg tolereert geen enkele vorm van discriminatie of racisme op haar sportpark. Hoewel dit als normaal mag worden beschouwd, willen we dit nogmaals bij onze leden onder de aandacht brengen.

Laten we elkaar op een sportieve en respectvolle manier op het voetbalveld bestrijden! En samen, met elkaar, voorkomen dat dit zou kunnen gebeuren.

Namens het dagelijks bestuur van VV Haarsteeg,

Patrick van Esch

Marco Klomp

Martijn van Esch

Joost Klerks

Carnaval bij VV Haarsteeg

19 februari 2020
Carnaval staat voor de deur en dat betekent dat de touwtjes bij VV Haarsteeg in handen zijn van onze… Meer >

In verband met carnaval is het sportpark van 21 t/m 25 februari gesloten. Woensdag 26 februari starten de trainingen weer!

Nico Vervoort is al meer dan 30 jaar vrijwilliger binnen onze vereniging. Hij is begonnen toen zijn zoons Bas en Jeroen klein waren.… Meer >

Begin januari zijn bij de nieuwjaarsreceptie John van Loon (40 jaar) en Caspar van den Brandt (50 jaar) in het zonnetje gezet en… Meer >