Nieuws VV Haarsteeg

Beleid rondom gele en rode kaarten

20 december 2019
www.vvhaarsteeg.nl

Vanaf 1 januari 2020 geldt dat we vanaf een 2e gele kaart of een directe rode kaart, de boete in principe altijd op de betreffende speler verhalen. Uitzonderingen hierop kunnen alleen bepaald worden na overleg tussen de leiding van het betreffende team en de secretaris en coördinator scheidsrechters. Het bestuur draagt hierin de eindverantwoordelijkheid. 

Dit beleid is in de basis niet nieuw, maar is al lange tijd niet uitgevoerd. De kosten voor de vereniging lopen daarmee op. Wanneer de boete verhaald gaat worden, zal de penningmeester een mail met een vooraankondiging voor een automatische

incasso, naar de betreffende speler sturen. Na een geslaagde incasso is de zaak voor de club ook afgedaan.

Het bestuur behoudt zich te allen tijde het recht om, naast de

sanctie (*) vanuit de KNVB, een speler een extra sanctie op te leggen voor zijn/haar gedrag waarbij het team en de vereniging in diskrediet is gebracht. Het beleid (uitvoering, sancties en kosten) vanuit de KNVB is terug te lezen op:

https://www.knvb.nl/assist/assist-wedstrijdsecretarissen/tuchtzaken

 

(* - Deze extra sanctie kan o.a. zijn een schorsing voor een bepaalde tijd, het leiden van 1 of meerdere jeugdwedstrijden of inzet als vrijwilliger (x-aantal uren) bij bepaalde activiteiten.)



 
www.vvhaarsteeg.nl
Wij zijn trots om te melden dat Bas Verbunt het co-voorzitterschap op zich gaat nemen. Samen met Joren gaat hij de taken van voorzitter… Meer >
 
VV Haarsteeg
Priemsteeg 31
5251 CW Vlijmen

073 511 39 26
info@vvhaarsteeg.nl

Copyright 2015
Terug naar boven