Rabobank verenigingsondersteuning

06 december 2019

Wij gaan gebruikmaken van verenigingsondersteuning van de Rabobank in samenwerking met NOC*NSF. Dit houdt in dat wij de komende twee jaar intensief gaan samenwerken met verschillende professionals om onze ambities waar te maken. Begeleiding kan op het gebied van Bestuur, Financiën, Gezondheid, Duurzaamheid, Maatschappelijke betrokkenheid of Respect. Samen met de verenigingsondersteuning gaan we bekijken op welk gebied we stappen willen maken en een plan samenstellen voor de toekomst.

Wij willen Rabobank en de andere partijen die betrokken zijn bij dit initiatief hartelijk bedanken voor deze mooie kans en we hopen op een fijne samenwerking!

Bemachtig het carnavalsembleem van VV Haarsteeg! Het embleem is te koop in de kantine!

Carnaval staat weer voor de deur en uiteraard is er ook dit jaar weer veel te doen bij VV Haarsteeg DONDERDAG Op donderdag 20… Meer >

Tijdens de drukbezochte nieuwjaarsreceptie van vv Haarsteeg op zondag 12 januari zijn ook de diverse winnaars onder de lotenverkopers… Meer >