Rabobank verenigingsondersteuning

06 december 2019

Wij gaan gebruikmaken van verenigingsondersteuning van de Rabobank in samenwerking met NOC*NSF. Dit houdt in dat wij de komende twee jaar intensief gaan samenwerken met verschillende professionals om onze ambities waar te maken. Begeleiding kan op het gebied van Bestuur, Financiën, Gezondheid, Duurzaamheid, Maatschappelijke betrokkenheid of Respect. Samen met de verenigingsondersteuning gaan we bekijken op welk gebied we stappen willen maken en een plan samenstellen voor de toekomst.

Wij willen Rabobank en de andere partijen die betrokken zijn bij dit initiatief hartelijk bedanken voor deze mooie kans en we hopen op een fijne samenwerking!

Carnaval bij VV Haarsteeg

19 februari 2020
Carnaval staat voor de deur en dat betekent dat de touwtjes bij VV Haarsteeg in handen zijn van onze… Meer >

In verband met carnaval is het sportpark van 21 t/m 25 februari gesloten. Woensdag 26 februari starten de trainingen weer!

Nico Vervoort is al meer dan 30 jaar vrijwilliger binnen onze vereniging. Hij is begonnen toen zijn zoons Bas en Jeroen klein waren.… Meer >

Begin januari zijn bij de nieuwjaarsreceptie John van Loon (40 jaar) en Caspar van den Brandt (50 jaar) in het zonnetje gezet en… Meer >