Bijeenkomst over vrouwenvoetbal

26 november 2019
Gisteravond is op initiatief van Janne van Diessen en Caro van Grinsven(bestuur meiden- en damesvoetbal) een bijeenkomst geweest over de toekomst van het meiden- en damesvoetbal bij VV Haarsteeg.

Trainers van verschillende meidenteams waren aanwezig evenals een afvaardiging vanuit het Voetbalhart, de hoofd-jeugdopleiding onderbouw, Kristie Habraken namens communicatie en Frank van Zon vanuit de voetbalorganisatie.
Samen brachten zij in kaart waar momenteel de sterktes en zwaktes van het meidenvoetbal liggen. Van daaruit werd er gebrainstormd over de toekomst van het meidenvoetbal. De bijeenkomst is een eerste stap richting een stabiele meidenafdeling naast de jongensteams die we momenteel al hebben.

Hét grootste feestnummer op het moment is De Toreador van Opgeblazen en Wilbert Pigmans. Het idee voor de nieuwe versie van de kraker… Meer >

Carnaval bij VV Haarsteeg

19 februari 2020
Carnaval staat voor de deur en dat betekent dat de touwtjes bij VV Haarsteeg in handen zijn van onze… Meer >

In verband met carnaval is het sportpark van 21 t/m 25 februari gesloten. Woensdag 26 februari starten de trainingen weer!

Nico Vervoort is al meer dan 30 jaar vrijwilliger binnen onze vereniging. Hij is begonnen toen zijn zoons Bas en Jeroen klein waren.… Meer >