Nieuws VV Haarsteeg

Schade aan ons clubgebouw

19 november 2019
www.vvhaarsteeg.nl
Afgelopen weken is er helaas schade ontstaan aan ons clubgebouw. Buiten het feit dat het enorm zonde is van de kosten die voortkomen uit deze schade, vinden wij het niet passen bij onze clubcultuur. Wij zijn erg trots op onze mooie accommodatie en gaan er dan ook zuinig mee om. Wij verwachten van onze leden dat zij hetzelfde doen. 

Wij willen een ieder vragen met respect om te gaan met onze accommodatie, de materialen en spullen van een ander. Dit betekent niet voetballen in de kleedkamer en de hal, de kleedkamer na gebruik schoon achterlaten en de activiteiten in de kleedkamer te beperken tot douchen en omkleden. We hebben een prachtige kantine om gezellig samen te zijn en een drankje te drinken. Maak daar gebruik van!
Wij zijn met z’n allen VV Haarsteeg en samen moeten we er iets moois van maken. Let er dus op en spreek anderen waar nodig aan, zodat we geen onnodige kosten meer hoeven te maken. 

Samen staan we sterk!
 


 
www.vvhaarsteeg.nl

Koopavond bij Knuvers Sport

24 januari 2020
Donderdag 30 januari is het koopavond bij Knuvers Sport. Leden van VV Haarsteeg krijgen van 17.00 tot 20.00 een korting van 20% op de… Meer >
 
www.vvhaarsteeg.nl
Bemachtig het carnavalsembleem van VV Haarsteeg! Het embleem is te koop in de kantine!
 
www.vvhaarsteeg.nl
Carnaval staat weer voor de deur en uiteraard is er ook dit jaar weer veel te doen bij VV Haarsteeg DONDERDAG Op donderdag 20… Meer >
 
www.vvhaarsteeg.nl
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VV Haarsteeg
Priemsteeg 31
5251 CW Vlijmen

073 511 39 26
info@vvhaarsteeg.nl

Copyright 2015
Terug naar boven