Sponsors steken JO15-4 in het nieuw!

17 oktober 2019

De jongens van JO15-4 zijn dankzij De Vitaminentuin – Vers is het lekkerst, Brabant Yachting, Van Doorn installatietechniek, Fahr-Becker Recruitment Consultancy en Dierenartsenpraktijk Thewi voorzien van nieuwe wedstrijdkleding en trainingspakken!

Na het maken van de teamfoto’s in de nieuwe kleding werd de eerste wedstrijd in het nieuwe tenue met maar liefst 12-2 gewonnen. Namens JO15-4 willen wij de sponsors ontzettend bedanken voor de prachtige kleding. Het zal met trots gedragen worden!

Nico Vervoort is al meer dan 30 jaar vrijwilliger binnen onze vereniging. Hij is begonnen toen zijn zoons Bas en Jeroen klein waren.… Meer >

Begin januari zijn bij de nieuwjaarsreceptie John van Loon (40 jaar) en Caspar van den Brandt (50 jaar) in het zonnetje gezet en… Meer >

Samen maken we onze club beter. Denk jij met ons mee?   Of je nu lid bent van onze mooie vereniging, vrijwilliger, supporter… Meer >

Door de weersomstandigheden is Haarsteeg 7 - SC Elshout 3 op 16 februari afgelast. De overige thuiswedstrijden gaan door!