Sponsors steken JO15-4 in het nieuw!

17 oktober 2019

De jongens van JO15-4 zijn dankzij De Vitaminentuin – Vers is het lekkerst, Brabant Yachting, Van Doorn installatietechniek, Fahr-Becker Recruitment Consultancy en Dierenartsenpraktijk Thewi voorzien van nieuwe wedstrijdkleding en trainingspakken!

Na het maken van de teamfoto’s in de nieuwe kleding werd de eerste wedstrijd in het nieuwe tenue met maar liefst 12-2 gewonnen. Namens JO15-4 willen wij de sponsors ontzettend bedanken voor de prachtige kleding. Het zal met trots gedragen worden!

Bemachtig het carnavalsembleem van VV Haarsteeg! Het embleem is te koop in de kantine!

Carnaval staat weer voor de deur en uiteraard is er ook dit jaar weer veel te doen bij VV Haarsteeg DONDERDAG Op donderdag 20… Meer >

Tijdens de drukbezochte nieuwjaarsreceptie van vv Haarsteeg op zondag 12 januari zijn ook de diverse winnaars onder de lotenverkopers… Meer >