Nieuws VV Haarsteeg

Activiteitenkalender

08 oktober 2019
www.vvhaarsteeg.nl
Als VV Haarsteeg werken wij graag samen met sportverenigingen, buurtgenoten en andere organisaties. Om zoveel mogelijk rekening met elkaar te houden hebben wij onze activiteitenkalender met de buurt gedeeld. Onderstaand de bijbehorende tekst: 

'' Graag willen wij u door middel van deze flyer op de hoogte brengen van onze evenementen de aankomende periode.

 

Het motto van VV Haarsteeg is ‘Samen sterk’, waardoor wij graag samenwerken met sportverenigingen, buurtgenoten en andere organisaties. Op sportpark Haarsteeg spelen en trainen voetbalclub VV Haarsteeg en korfbalvereniging NDZW. Wij hechten veel waarde aan het samen sporten en gezellig samen zijn op ons mooie sportpark. Hierdoor zijn de laatste  weken van het seizoen traditiegetrouw drukke weken voor onze club.
 

Vanzelfsprekend willen wij u niet tot last zijn. Echter is het in de praktijk niet of nauwelijks te voorkomen dat u geluid hoort bij activiteiten van VV Haarsteeg. Op de achterzijde van deze flyer ziet u onze activiteitenkalender, zodat u weet wanneer wij de komende periode evenementen organiseren. 

Wij betrekken de buurt graag bij onze vereniging en willen u hierbij uitnodigen om tijdens een van deze evenementen of op een andere dag gezellig een kop koffie te komen drinken in onze kantine.
 

Tegen inlevering van deze flyer ontvangt u van ons een gratis kop koffie! ''


Sportieve groet,

VV Haarsteeg


 
www.vvhaarsteeg.nl
Bemachtig het carnavalsembleem van VV Haarsteeg! Het embleem is te koop in de kantine!
 
www.vvhaarsteeg.nl
Carnaval staat weer voor de deur en uiteraard is er ook dit jaar weer veel te doen bij VV Haarsteeg DONDERDAG Op donderdag 20… Meer >
 
www.vvhaarsteeg.nl
 
www.vvhaarsteeg.nl
Tijdens de drukbezochte nieuwjaarsreceptie van vv Haarsteeg op zondag 12 januari zijn ook de diverse winnaars onder de lotenverkopers… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VV Haarsteeg
Priemsteeg 31
5251 CW Vlijmen

073 511 39 26
info@vvhaarsteeg.nl

Copyright 2015
Terug naar boven