JO11-2 in het nieuw gestoken door Nancy’s Plantenhoekje en Brandt & Fernhout stands & interieurs

07 oktober 2019

Op zaterdag 5 oktober heeft JO11-2 prachtige, nieuwe shirts mogen ontvangen gesponsord door Nancy’s Plantenhoekje en Brandt + Fernhout. De spelers hebben beide sponsoren, Nancy Lansdaal en Laurens Bos, bedankt met een mand gevuld met een aantal heerlijke versnaperingen.

Waarschijnlijk was het team een beetje overdonderd door hun nieuwe tenues, want de koploper verloor de eerste wedstrijd deze competitie met 0-2 van Were Di. Of had het wellicht te maken met het schoolkamp van een aantal spelers afgelopen week in combinatie met een stukje onderschatting?

JO11-2 bedankt de sponsoren voor de mooie shirts!

Hét grootste feestnummer op het moment is De Toreador van Opgeblazen en Wilbert Pigmans. Het idee voor de nieuwe versie van de kraker… Meer >

Carnaval bij VV Haarsteeg

19 februari 2020
Carnaval staat voor de deur en dat betekent dat de touwtjes bij VV Haarsteeg in handen zijn van onze… Meer >

In verband met carnaval is het sportpark van 21 t/m 25 februari gesloten. Woensdag 26 februari starten de trainingen weer!

Nico Vervoort is al meer dan 30 jaar vrijwilliger binnen onze vereniging. Hij is begonnen toen zijn zoons Bas en Jeroen klein waren.… Meer >