JO11-2 in het nieuw gestoken door Nancy’s Plantenhoekje en Brandt & Fernhout stands & interieurs

07 oktober 2019

Op zaterdag 5 oktober heeft JO11-2 prachtige, nieuwe shirts mogen ontvangen gesponsord door Nancy’s Plantenhoekje en Brandt + Fernhout. De spelers hebben beide sponsoren, Nancy Lansdaal en Laurens Bos, bedankt met een mand gevuld met een aantal heerlijke versnaperingen.

Waarschijnlijk was het team een beetje overdonderd door hun nieuwe tenues, want de koploper verloor de eerste wedstrijd deze competitie met 0-2 van Were Di. Of had het wellicht te maken met het schoolkamp van een aantal spelers afgelopen week in combinatie met een stukje onderschatting?

JO11-2 bedankt de sponsoren voor de mooie shirts!

ALV goed bezocht

14 november 2019
De Algemene ledenvergadering van woensdag 13 december is goed bezocht. In een drukke kantine werd er teruggeblikt op het afgelopen… Meer >

Vanavond zijn veld 4 en 5 NIET bespeelbaar wegens het weer!

Mini's bij FC Den Bosch

04 november 2019
De mini's van VV Haarsteeg zijn afgelopen zaterdag naar hun trainer Sebastiaan van Bakel wezen kijken.  Meer >

Het carnavalsembleem van VV Haarsteeg is vanaf aanstaande donderdag te koop in de kantine!