Eerste trainingen

10 juli 2019

Ondanks de vakantieperiode hebben we al een eerste mededeling voor het nieuwe seizoen. De richtlijn voor de start van de trainingen is als volgt:

Week van 5 augustus: Start voorbereiding selectie (Haarsteeg 1, 2 en 3).
Week van 12 augustus: Start trainingen selectieteams jeugdafdeling.
Week van 19 augustus: Start trainingen overige jeugdelftallen.
Week van 26 augustus: Start circuittraining voor JO7 t/m JO9.

Let op: Het gaat hier om richtlijnen. De trainer van het betreffende (jeugd)elftal bepaalt de exacte datum van de eerste training. Hij of zij zal dit te zijner tijd officieel communiceren.

De definitieve trainingsdagen en -tijden worden zo spoedig mogelijk bekendgemaakt!

Voor nu een hele fijne vakantie allemaal!

Hét grootste feestnummer op het moment is De Toreador van Opgeblazen en Wilbert Pigmans. Het idee voor de nieuwe versie van de kraker… Meer >

Carnaval bij VV Haarsteeg

19 februari 2020
Carnaval staat voor de deur en dat betekent dat de touwtjes bij VV Haarsteeg in handen zijn van onze… Meer >

In verband met carnaval is het sportpark van 21 t/m 25 februari gesloten. Woensdag 26 februari starten de trainingen weer!

Nico Vervoort is al meer dan 30 jaar vrijwilliger binnen onze vereniging. Hij is begonnen toen zijn zoons Bas en Jeroen klein waren.… Meer >