Henri van Vugt en Henry Theunissen benoemd tot lid van verdienste

01 juli 2019

Afgelopen zondag zijn Henri van Vugt en Henry Theunissen benoemd tot lid van verdienste van VV Haarsteeg. Beide heren zetten zich al tientallen jaren in voor onze vereniging en blijven dit in de toekomst doen. Zij ontvingen van voorzitter Martijn van Esch een prachtige oorkonde met de volgende tekst:

Als blijk van waardering voor jouw jarenlange inzet voor onze vereniging benoemen wij jou tot lid van verdienste van VV Haarsteeg.

Wij kunnen niet in woorden uitdrukken hoe zeer wij jouw passie voor de club waarderen. Wij kunnen enkel stellen dat deze titel dik verdiend is.

Bedankt voor alles!

Nogmaals bedankt voor jullie inzet en wij zijn blij dat jullie ook de komende tijd de club willen helpen!

Eerste trainingen

10 juli 2019
Ondanks de vakantieperiode hebben we al een eerste mededeling voor het nieuwe seizoen. De richtlijn voor de start van de trainingen… Meer >

Nieuwe hoofdtrainer

28 juni 2019
We zijn zeer verheugd te kunnen melden dat VV Haarsteeg een nieuwe hoofdtrainer heeft. Met ingang van 1 juli zal Ecrument Metin deze… Meer >

Maandag 17 juni vond de kick-off van het seizoen 2019/2020 plaats. Meer >

Hierbij de voorlopige nieuwe teamindeling voor het seizoen 2019‐2020.
 Klik hier om de nieuwe indeling te bekijken.… Meer >