Henri van Vugt en Henry Theunissen benoemd tot lid van verdienste

01 juli 2019

Afgelopen zondag zijn Henri van Vugt en Henry Theunissen benoemd tot lid van verdienste van VV Haarsteeg. Beide heren zetten zich al tientallen jaren in voor onze vereniging en blijven dit in de toekomst doen. Zij ontvingen van voorzitter Martijn van Esch een prachtige oorkonde met de volgende tekst:

Als blijk van waardering voor jouw jarenlange inzet voor onze vereniging benoemen wij jou tot lid van verdienste van VV Haarsteeg.

Wij kunnen niet in woorden uitdrukken hoe zeer wij jouw passie voor de club waarderen. Wij kunnen enkel stellen dat deze titel dik verdiend is.

Bedankt voor alles!

Nogmaals bedankt voor jullie inzet en wij zijn blij dat jullie ook de komende tijd de club willen helpen!

Op woensdag 25 september wordt er door de KNVB een cursus bij VV Haarsteeg gegeven. Meer >

Doelen opruimen na de training

17 september 2019
Het opruimen van de doelen is belangrijk voor het onderhoud van de velden. Lees onderstaand wat dit inhoudt! Meer >