Henri van Vugt en Henry Theunissen benoemd tot lid van verdienste

01 juli 2019

Afgelopen zondag zijn Henri van Vugt en Henry Theunissen benoemd tot lid van verdienste van VV Haarsteeg. Beide heren zetten zich al tientallen jaren in voor onze vereniging en blijven dit in de toekomst doen. Zij ontvingen van voorzitter Martijn van Esch een prachtige oorkonde met de volgende tekst:

Als blijk van waardering voor jouw jarenlange inzet voor onze vereniging benoemen wij jou tot lid van verdienste van VV Haarsteeg.

Wij kunnen niet in woorden uitdrukken hoe zeer wij jouw passie voor de club waarderen. Wij kunnen enkel stellen dat deze titel dik verdiend is.

Bedankt voor alles!

Nogmaals bedankt voor jullie inzet en wij zijn blij dat jullie ook de komende tijd de club willen helpen!

ALV goed bezocht

14 november 2019
De Algemene ledenvergadering van woensdag 13 december is goed bezocht. In een drukke kantine werd er teruggeblikt op het afgelopen… Meer >

Vanavond zijn veld 4 en 5 NIET bespeelbaar wegens het weer!

Mini's bij FC Den Bosch

04 november 2019
De mini's van VV Haarsteeg zijn afgelopen zaterdag naar hun trainer Sebastiaan van Bakel wezen kijken.  Meer >

Het carnavalsembleem van VV Haarsteeg is vanaf aanstaande donderdag te koop in de kantine!