Geslaagde kick-off voor jeugdtrainers

24 juni 2019
Maandag 17 juni vond de kick-off van het seizoen 2019/2020 plaats.

Circa 45 leiders en trainers zagen hoe de nieuwe hoofd jeugdopleiding van zowel de boven- als onderbouw werden voorgesteld aan de aanwezigen. Zowel Kevin van Esch (onderbouw) en Baran Duman (bovenbouw) gaven aan dat het perspectief bij Haarsteeg een belangrijke motivatie is geweest om aan het avontuur te beginnen. Volgens hen heeft Haarsteeg een gedegen voetbalplan dat op termijn gaat leiden tot resultaten die passen bij de omvang van VV Haarsteeg.

Vanuit het bestuur waren Joost Klerks, Wim Vos en Frank van Zon aanwezig om de leiders en trainers over een aantal praktische zaken als de status van het voetbalhart, de elftalindeling en het belang van spelplezier bij te praten. Tot slot werd vooruit gekeken naar het nieuwe seizoen en werd de zeer geslaagde avond afgesloten.

Hét grootste feestnummer op het moment is De Toreador van Opgeblazen en Wilbert Pigmans. Het idee voor de nieuwe versie van de kraker… Meer >

Carnaval bij VV Haarsteeg

19 februari 2020
Carnaval staat voor de deur en dat betekent dat de touwtjes bij VV Haarsteeg in handen zijn van onze… Meer >

In verband met carnaval is het sportpark van 21 t/m 25 februari gesloten. Woensdag 26 februari starten de trainingen weer!

Nico Vervoort is al meer dan 30 jaar vrijwilliger binnen onze vereniging. Hij is begonnen toen zijn zoons Bas en Jeroen klein waren.… Meer >