Vacature hoofdtrainer Haarsteeg 1

26 mei 2019
Voetbal Vereniging Haarsteeg is voor het seizoen 2019/2020 op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.

Het eerste standaardteam komt uit in de 3e klasse C. De selectie traint op dinsdag- en donderdagavond. Haarsteeg streeft ernaar om zoveel mogelijk spelers van het standaardteam zelf te hebben opgeleid. VV Haarsteeg is een ambitieuze voetbalvereniging met een goede organisatie. Haarsteeg heeft ruim 900 leden en meer dan 250 vrijwilligers die het fundament van de club vormen. Haarsteeg is meer dan voetbal, wat zich kenmerkt door de kernwaarden: open en eerlijke communicatie, waardering, respect, plezier en sportiviteit, maatschappelijke betrokkenheid en een gezonde leefomgeving. Wij zijn tegen agressie en geweld.

Bekijk hier de volledige vacature.

Binnen vv Haarsteeg is er een werkgroep opgezet die de procedure de komende weken zal begeleiden. De insteek van deze werkgroep is om uiterlijk eind juni een nieuwe hoofdtrainer in overleg met het bestuur en overige betrokkenen aan te stellen. Trainers die hun belangstelling kenbaar willen maken kunnen dit per mail doen bij de werkgroep via het volgende e-mailadres: voetbalhart@vvhaarsteeg.nl voor 7 juni. Na een selectieprocedure op C.V. worden kandidaten uitgenodigd voor een gesprek. Er wordt te allen tijde gemeld of u wel of niet wordt uitgenodigd voor deze gespreksronde. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen via bovenstaand emailadres.

Maandag 17 juni vond de kick-off van het seizoen 2019/2020 plaats. Meer >

Hierbij de voorlopige nieuwe teamindeling voor het seizoen 2019‐2020.
 Klik hier om de nieuwe indeling te bekijken.… Meer >

Na de eerste twee hordes te hebben genomen, stond vandaag de finale van de nacompetitie tegen Wodan op het programma.   De… Meer >

De aankomende twee weken verzamelen wij alle materialen van de jeugdteams, zodat we alles gereed kunnen maken voor het komende… Meer >