Laatste competitiewedstrijd senioren

21 mei 2019

Aanstaande zondag is voor veel seniorenteams een spannende dag.

‘Ut Twidde’ is afgelopen zondag al gepromoveerd naar de hoofdklasse maar kunnen deze knappe prestatie nog mooier maken door zondag de titel in de eerste klasse binnen te halen.
Zij spelen om 12.00 uit bij Oirschot Vooruit en bij een gelijkspel of overwinning zijn ze kampioen!

Ook Haarsteeg 3 is nog volop in de race voor de titel!

Momenteel heeft ons derde net zoveel punten als concurrent DSC, maar staan ze bovenaan door een beter doelsaldo. Haarsteeg 3 speelt zondag om 11.00 thuis tegen SCG’18 en kan in deze wedstrijd kampioen van de vierde klasse worden!

Tot slot speelt ons eerste elftal de derby uit bij RKDVC. Na deze wedstrijd is duidelijk hoe de spannende strijd tegen degradatie in de derde klasse C gaat eindigen.

’s-Middags zal DJ Des draaien tijdens het feest in de kantine!

Wij hopen dat we zondag het seizoen kunnen afsluiten met twee kampioenen en handhaving van het eerste.

Tot zondag!

Maandag 17 juni vond de kick-off van het seizoen 2019/2020 plaats. Meer >

Hierbij de voorlopige nieuwe teamindeling voor het seizoen 2019‐2020.
 Klik hier om de nieuwe indeling te bekijken.… Meer >

Na de eerste twee hordes te hebben genomen, stond vandaag de finale van de nacompetitie tegen Wodan op het programma.   De… Meer >

De aankomende twee weken verzamelen wij alle materialen van de jeugdteams, zodat we alles gereed kunnen maken voor het komende… Meer >