Certificaat ‘AED en reanimatie’ behaald!

09 mei 2019
Afgelopen dinsdag hebben negen coördinatoren, drie kantinemedewerkers en drie personen van de verzorgingsstaf het certificaat ‘AED en reanimatie’ behaald.
Dankzij een zeer goede, gevarieerde training van JVBHV, Joep Verboord en trainer Edwin, hebben we weer een stukje extra veiligheid opgebouwd binnen VV Haarsteeg!

Wij willen alle 15 vrijwilligers feliciteren met het behaalde certificaat!

Hét grootste feestnummer op het moment is De Toreador van Opgeblazen en Wilbert Pigmans. Het idee voor de nieuwe versie van de kraker… Meer >

Carnaval bij VV Haarsteeg

19 februari 2020
Carnaval staat voor de deur en dat betekent dat de touwtjes bij VV Haarsteeg in handen zijn van onze… Meer >

In verband met carnaval is het sportpark van 21 t/m 25 februari gesloten. Woensdag 26 februari starten de trainingen weer!

Nico Vervoort is al meer dan 30 jaar vrijwilliger binnen onze vereniging. Hij is begonnen toen zijn zoons Bas en Jeroen klein waren.… Meer >