Schrijf je in voor de techniektraining!

10 maart 2019

Voor alle jongens en meisjes tussen de 5 en 13 jaar.

Bij de VoetbalPartner staan de techniektrainingen in het teken van het domineren van de diverse 1 tegen 1 duels. De Voetbal-Partner traint met een geheel eigen methode die is voortgekomen uit eigen inzicht, de René Meulensteen/Wiel Coerver methode en de KNVB visie. Wij richten ons specifiek op de individuele ontwikkeling met functionele techniektraining voor elke speler op zijn/haar eigen niveau. In onze trainingen zal wekelijks aandacht worden besteed aan verschillende voetbalhandelingen:

• Coördinatie

• Snel voetenwerk

• Passeer- en schijnbewegingen

• Traptechniek en aanname van de bal

• Duels 1 tegen 1, 2 tegen 2

en overtalsituaties

• Eindpartijen in verschillende varianten

Schrijf je nu in voor de techniektraining. Deze zullen vanaf 15 en 17 maart starten.
Voor 8 trainingen betaalt u €80,-.

LOCATIES:

Vrijdagavond VV Haarsteeg

Zondagochtend FC Engelen

Vragen? Neem contact op met De VoetbalPartner Dennis Verhoofstad 06-42 49 83 95.

ACTIE KNUVERS SPORT

19 maart 2019
Heb jij nog geen trainingspak van VV Haarsteeg? Ga dan snel naar de winkel van Knuvers Sport op de Helftheuvelpassage, want zij… Meer >

Voetbal Vereniging Haarsteeg is op zoek naar een Hoofd Jeugdopleiding voor de Onderbouw (Mini’s t/m JO13) die de doelstelling van de… Meer >