Kees van der Lee op 80 jarige leeftijd overleden

26 februari 2019

Afgelopen zondag bereikte ons het droevige bericht dat ons lid Kees van der Lee op 80 jarige leeftijd is overleden.

Kees is op 29 jarige leeftijd vanuit Vlijmen naar Haarsteeg verhuisd en heeft toen nog aantal jaren in ons 1e gespeeld. Na zijn actieve voetbalperiode was Kees grensrechter en in 1973 werd hij lid van het bestuur. Na 17 jaar bestuur is Kees in 1990 teruggetreden. Voor zijn grote inzet is Kees toen onderscheiden met de bronzen KNVB speld.

Kees is daarna nog bijna 30 jaar vrijwilliger bij onze vereniging geweest waarbij hij o.a. wekelijks bij de vutterploeg actief was.

Wij danken Kees voor alles wat hij voor onze vereniging heeft gedaan.

Wij wensen zijn vrouw Rica, zijn gezin en verder familie veel sterkte in deze moeilijke periode.

Bestuur en leden van Voetbalvereniging Haarsteeg.

Aanstaande zondag is voor veel seniorenteams een spannende dag.   ‘Ut Twidde’ is afgelopen zondag al gepromoveerd naar de… Meer >

De afgelopen maanden is door het Voetbalhart in samenwerking met Scouting, gewerkt aan de teamindelingen voor het volgend seizoen.… Meer >

Meiden O19-1 zijn afgelopen zaterdag in de 2e klasse kampioen geworden met een 4-1 overwinning tegen WSV Well.  Klasse meiden,… Meer >

Nieuw welkomstbord