Verlenging samenwerking trainers

20 februari 2019
We zijn verheugd te kunnen melden dat de samenwerking met John Bechthold als trainer van ons tweede selectieteam met een jaar verlengd is voor het seizoen 2019-2020. Nadat John vorig seizoen de training en coaching halverwege het seizoen overgenomen heeft, is het tweede deze competitie aan een uitstekend seizoen bezig. Reden genoeg om er samen in ieder geval zeker nog een jaar aan vast te plakken.

Ook de samenwerking met Larbi Mansouri is voor een jaar verlengd. Larbi is naast assistent trainer bij ons eerste selectieteam ook verantwoordelijk voor Haarsteeg < 23. Dit team is belangrijk voor de ontwikkeling en doorstroming van jonge spelers richting de senioren selectieteams en speelt regelmatig op dinsdagavonden zijn wedstrijden.

Alle met al goede ontwikkelingen voor de continuïteit binnen onze vereniging.

Voetbal Vereniging Haarsteeg is voor het seizoen 2019/2020 op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.  Meer >

Aanstaande zondag is voor veel seniorenteams een spannende dag.   ‘Ut Twidde’ is afgelopen zondag al gepromoveerd naar de… Meer >

De afgelopen maanden is door het Voetbalhart in samenwerking met Scouting, gewerkt aan de teamindelingen voor het volgend seizoen.… Meer >

Meiden O19-1 zijn afgelopen zaterdag in de 2e klasse kampioen geworden met een 4-1 overwinning tegen WSV Well.  Klasse meiden,… Meer >