Pim Schrijnemakers nieuwe trainer Dames 1!

27 januari 2019
Volgend seizoen volgt Pim Schrijnemakers Dennis Lauwers op als trainer van Dames 1.

Dennis heeft besloten om zelf weer actief te gaan voetballen. In het verleden is Pim al trainer geweest van diverse jeugdteams bij VV Haarsteeg en is hij jarenlang speler geweest van jeugd- en seniorenelftallen van onze vereniging.

Door een slepende schouderblessure kan Pim zelf niet meer voetballen, waardoor hij meteen enthousiast was om de openstaande vacature in te vullen. Na carnaval zal Pim aanwezig zijn bij de trainingen en wedstrijden, zodat hij het stokje volgend seizoen moeiteloos kan overnemen!

Ook dit jaar organiseert VV Haarsteeg het buurt- en vriendentoernooi. Op zondag 9 juni gaan de teams op ons sportpark de strijd met… Meer >

Oftewel Kevin van Esch keert terug bij vv Haarsteeg. Met veel plezier kunnen we melden dat de vacature van Hoofd Jeugd… Meer >

Toon Henskens overleden

22 april 2019