Pim Schrijnemakers nieuwe trainer Dames 1!

27 januari 2019
Volgend seizoen volgt Pim Schrijnemakers Dennis Lauwers op als trainer van Dames 1.

Dennis heeft besloten om zelf weer actief te gaan voetballen. In het verleden is Pim al trainer geweest van diverse jeugdteams bij VV Haarsteeg en is hij jarenlang speler geweest van jeugd- en seniorenelftallen van onze vereniging.

Door een slepende schouderblessure kan Pim zelf niet meer voetballen, waardoor hij meteen enthousiast was om de openstaande vacature in te vullen. Na carnaval zal Pim aanwezig zijn bij de trainingen en wedstrijden, zodat hij het stokje volgend seizoen moeiteloos kan overnemen!

Maandag 17 juni vond de kick-off van het seizoen 2019/2020 plaats. Meer >

Hierbij de voorlopige nieuwe teamindeling voor het seizoen 2019‐2020.
 Klik hier om de nieuwe indeling te bekijken.… Meer >

Na de eerste twee hordes te hebben genomen, stond vandaag de finale van de nacompetitie tegen Wodan op het programma.   De… Meer >

De aankomende twee weken verzamelen wij alle materialen van de jeugdteams, zodat we alles gereed kunnen maken voor het komende… Meer >