Pim Schrijnemakers nieuwe trainer Dames 1!

27 januari 2019
Volgend seizoen volgt Pim Schrijnemakers Dennis Lauwers op als trainer van Dames 1.

Dennis heeft besloten om zelf weer actief te gaan voetballen. In het verleden is Pim al trainer geweest van diverse jeugdteams bij VV Haarsteeg en is hij jarenlang speler geweest van jeugd- en seniorenelftallen van onze vereniging.

Door een slepende schouderblessure kan Pim zelf niet meer voetballen, waardoor hij meteen enthousiast was om de openstaande vacature in te vullen. Na carnaval zal Pim aanwezig zijn bij de trainingen en wedstrijden, zodat hij het stokje volgend seizoen moeiteloos kan overnemen!

Ben je druk en wil je toch een potje voetballen? Dan is 30+ vrouwenvoetbal perfect voor jou! Je hoeft niet bang te zijn voor… Meer >

Openingstoernooi NDZW

09 februari 2019
Binnenkort komt Korfbalvereniging NDZW officieel naar ons sportpark. Dit wordt gevierd met een toernooi en aansluitend een feestavond… Meer >