Even voorstellen: Hardy Vismale in de functie van ledenadministrateur

08 januari 2019
Mijn naam is Hardy Vismale, 50 jaar, geboren in 's-Hertogenbosch. Ik ben 20 jaar woonachtig geweest in Vlijmen en sinds 2017 woonachtig in Haarsteeg. Ik ben getrouwd met Claudia, en vader van Rick en Luuk. De laatste voetbalt sinds de mini's bij Haarsteeg en speelt inmiddels in de JO12-04. Ik ben 30 jaar werkzaam geweest in ons familiebedrijf, het tankstation aan de Vlijmenseweg in 's-Hertogensbosch. Hier ben ik in 2018 mee gestopt. Hierdoor heb ik tijd gekregen om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij VV Haarsteeg.

Sinds enige maanden vervul ik de functie van ledenadministrateur, een functie die ik heb overgenomen van Ton van Son waarmee ik gelukkig nog regelmatig mee kan klankborden. Ik ben verantwoordelijk voor het verwerken van de aan- en afmeldingen van de leden en vrijwilligers. Tevens verwerk ik, na goedkeuring binnen de organisatie, de aangemelde spelers in de juiste teams.

Voor vragen en/of opmerkingen met betrekking tot de ledenadministratie ben ik bereikbaar via ledenadministratie@vvhaarsteeg.nl. Mij aanspreken kan ook, ik ben meestal op zaterdagochtend wel te vinden op de club.

Voetbal Vereniging Haarsteeg is voor het seizoen 2019/2020 op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.  Meer >

Aanstaande zondag is voor veel seniorenteams een spannende dag.   ‘Ut Twidde’ is afgelopen zondag al gepromoveerd naar de… Meer >

De afgelopen maanden is door het Voetbalhart in samenwerking met Scouting, gewerkt aan de teamindelingen voor het volgend seizoen.… Meer >

Meiden O19-1 zijn afgelopen zaterdag in de 2e klasse kampioen geworden met een 4-1 overwinning tegen WSV Well.  Klasse meiden,… Meer >