Nieuwjaarsreceptie VV Haarsteeg met veel jubilarissen!

08 januari 2019
Zondag 6 januari was de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie bij VV Haarsteeg. De dag begon met veel onderlinge wedstrijden tussen de seniorenteams en enkele jeugdelftallen. Na de wedstrijden was het tijd voor de receptie in een overvolle kantine.

Joost riep de prijswinnaars van de Grote Clubactie naar voren en beloonde de topverkopers met mooie prijzen. Jelle van Esch heeft de meeste loten van de club verkocht en heeft hierdoor een gezellig dagje Efteling achter de rug.

Traditiegetrouw werden ook de jubilarissen in het zonnetje gezet. De volgende namen werden geëerd voor hun jarenlange lidmaatschap bij onze vereniging:

40 jaar lid:
Peter Treuren
Patrick van Esch

60 jaar lid:
Jan Timmermans
Harrie van Bladel
Gerrit van Esch
Tiny van Gestel
Sjel van Helvoort
Henk van Ravestein
Sjef van Esch
Ad Walk

Jan van Esch is inmiddels al 70(!) jaar(ere)lid van onze vereniging en is daarmee het langst lid van VV Haarsteeg!

Alle jubilarissen die 60 jaar lid zijn werden door de vereniging uitgenodigd voor een etentje bij businessclublid De Emmamolen. De mannen die 40 jaar lid zijn werden geëerd met een speldje! Wij willen alle jubilarissen ontzettend bedanken voor hun betrokkenheid bij de vereniging en we hopen dat zij nog lang lid zullen blijven.

Voetbal Vereniging Haarsteeg is voor het seizoen 2019/2020 op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.  Meer >

Aanstaande zondag is voor veel seniorenteams een spannende dag.   ‘Ut Twidde’ is afgelopen zondag al gepromoveerd naar de… Meer >

De afgelopen maanden is door het Voetbalhart in samenwerking met Scouting, gewerkt aan de teamindelingen voor het volgend seizoen.… Meer >

Meiden O19-1 zijn afgelopen zaterdag in de 2e klasse kampioen geworden met een 4-1 overwinning tegen WSV Well.  Klasse meiden,… Meer >