Nieuwjaarsreceptie VV Haarsteeg met veel jubilarissen!

08 januari 2019
Zondag 6 januari was de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie bij VV Haarsteeg. De dag begon met veel onderlinge wedstrijden tussen de seniorenteams en enkele jeugdelftallen. Na de wedstrijden was het tijd voor de receptie in een overvolle kantine.

Joost riep de prijswinnaars van de Grote Clubactie naar voren en beloonde de topverkopers met mooie prijzen. Jelle van Esch heeft de meeste loten van de club verkocht en heeft hierdoor een gezellig dagje Efteling achter de rug.

Traditiegetrouw werden ook de jubilarissen in het zonnetje gezet. De volgende namen werden geëerd voor hun jarenlange lidmaatschap bij onze vereniging:

40 jaar lid:
Peter Treuren
Patrick van Esch

60 jaar lid:
Jan Timmermans
Harrie van Bladel
Gerrit van Esch
Tiny van Gestel
Sjel van Helvoort
Henk van Ravestein
Sjef van Esch
Ad Walk

Jan van Esch is inmiddels al 70(!) jaar(ere)lid van onze vereniging en is daarmee het langst lid van VV Haarsteeg!

Alle jubilarissen die 60 jaar lid zijn werden door de vereniging uitgenodigd voor een etentje bij businessclublid De Emmamolen. De mannen die 40 jaar lid zijn werden geëerd met een speldje! Wij willen alle jubilarissen ontzettend bedanken voor hun betrokkenheid bij de vereniging en we hopen dat zij nog lang lid zullen blijven.

Voor vanavond is veld 5 niet beschikbaar om te trainen wegens het slechte weer. De overige velden zijn gewoon beschikbaar voor de… Meer >

Mijn naam is Hardy Vismale, 50 jaar, geboren in 's-Hertogenbosch. Ik ben 20 jaar woonachtig geweest in Vlijmen en sinds 2017… Meer >

Tijdens de nieuwjaarsreceptie is Theodoor van den Brandt benoemd tot ere-voorzitter van onze vereniging! De laatste jaren was Theodoor… Meer >

Kuijkse stratenloop

21 december 2018
Wil jij tijdens de winterstop lekker blijven sporten en samen met je team leuke dingen doen? Doe dan mee met de Kuijkse Stratenloop op… Meer >

Waar ben je naar op zoek?

Sportpark: Priemsteeg
Haarsteeg