Nieuwjaarsreceptie VV Haarsteeg met veel jubilarissen!

08 januari 2019
Zondag 6 januari was de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie bij VV Haarsteeg. De dag begon met veel onderlinge wedstrijden tussen de seniorenteams en enkele jeugdelftallen. Na de wedstrijden was het tijd voor de receptie in een overvolle kantine.

Joost riep de prijswinnaars van de Grote Clubactie naar voren en beloonde de topverkopers met mooie prijzen. Jelle van Esch heeft de meeste loten van de club verkocht en heeft hierdoor een gezellig dagje Efteling achter de rug.

Traditiegetrouw werden ook de jubilarissen in het zonnetje gezet. De volgende namen werden geëerd voor hun jarenlange lidmaatschap bij onze vereniging:

40 jaar lid:
Peter Treuren
Patrick van Esch

60 jaar lid:
Jan Timmermans
Harrie van Bladel
Gerrit van Esch
Tiny van Gestel
Sjel van Helvoort
Henk van Ravestein
Sjef van Esch
Ad Walk

Jan van Esch is inmiddels al 70(!) jaar(ere)lid van onze vereniging en is daarmee het langst lid van VV Haarsteeg!

Alle jubilarissen die 60 jaar lid zijn werden door de vereniging uitgenodigd voor een etentje bij businessclublid De Emmamolen. De mannen die 40 jaar lid zijn werden geëerd met een speldje! Wij willen alle jubilarissen ontzettend bedanken voor hun betrokkenheid bij de vereniging en we hopen dat zij nog lang lid zullen blijven.

ACTIE KNUVERS SPORT

19 maart 2019
Heb jij nog geen trainingspak van VV Haarsteeg? Ga dan snel naar de winkel van Knuvers Sport op de Helftheuvelpassage, want zij… Meer >

Voetbal Vereniging Haarsteeg is op zoek naar een Hoofd Jeugdopleiding voor de Onderbouw (Mini’s t/m JO13) die de doelstelling van de… Meer >