Verslag Algemene Ledenvergadering 2018

17 december 2018
Op woensdag 14 november vond de Algemene Ledenvergadering plaats. Tijdens deze bijeenkomst is het nieuwe bestuur officieel voorgesteld en het oude bedankt voor de vele jaren die zij zich hebben ingezet voor onze club. Veel dingen zijn op deze avond besproken, waaronder de financiële situatie, de contributie en de komst van NDZW. Ook werd er teruggekeken op het 75-jarig jubileum en het project 'Samen naar 100 jaar'.

Voor een kort overzicht van wat er is besproken tijdens de ALV, klik hier

ACTIE KNUVERS SPORT

19 maart 2019
Heb jij nog geen trainingspak van VV Haarsteeg? Ga dan snel naar de winkel van Knuvers Sport op de Helftheuvelpassage, want zij… Meer >