Even voorstellen: Marco Klomp

21 november 2018
Vanuit het project "Samen naar 100 jaar" is inmiddels een beoogd nieuw bestuur ontstaan. Aankomende weken gebruiken we om onszelf voor te stellen!

Mijn naam is Marco Klomp. Ik ben 49 jaar, geboren in Vlijmen en woon sinds 2003 in Haarsteeg. Ik ben getrouwd met Karin en ben vader van twee kinderen, Roel en Lieke. In het dagelijks leven ben ik eigenaar van een administratiekantoor.

Samen met Karin ben ik al geruime tijd actief als vrijwilliger bij VV Haarsteeg. In het nieuwe bestuur van de vereniging volg ik Jan-Hein Verhaeren op als penningmeester.

Voor vragen of opmerkingen ben ik bereikbaar via penningmeester@vvhaarsteeg.nl.

ACTIE KNUVERS SPORT

19 maart 2019
Heb jij nog geen trainingspak van VV Haarsteeg? Ga dan snel naar de winkel van Knuvers Sport op de Helftheuvelpassage, want zij… Meer >

Voetbal Vereniging Haarsteeg is op zoek naar een Hoofd Jeugdopleiding voor de Onderbouw (Mini’s t/m JO13) die de doelstelling van de… Meer >