Even voorstellen: Marco Klomp

21 november 2018
Vanuit het project "Samen naar 100 jaar" is inmiddels een beoogd nieuw bestuur ontstaan. Aankomende weken gebruiken we om onszelf voor te stellen!

Mijn naam is Marco Klomp. Ik ben 49 jaar, geboren in Vlijmen en woon sinds 2003 in Haarsteeg. Ik ben getrouwd met Karin en ben vader van twee kinderen, Roel en Lieke. In het dagelijks leven ben ik eigenaar van een administratiekantoor.

Samen met Karin ben ik al geruime tijd actief als vrijwilliger bij VV Haarsteeg. In het nieuwe bestuur van de vereniging volg ik Jan-Hein Verhaeren op als penningmeester.

Voor vragen of opmerkingen ben ik bereikbaar via penningmeester@vvhaarsteeg.nl.

Voor vanavond is veld 5 niet beschikbaar om te trainen wegens het slechte weer. De overige velden zijn gewoon beschikbaar voor de… Meer >

Mijn naam is Hardy Vismale, 50 jaar, geboren in 's-Hertogenbosch. Ik ben 20 jaar woonachtig geweest in Vlijmen en sinds 2017… Meer >

Zondag 6 januari was de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie bij VV Haarsteeg. De dag begon met veel onderlinge wedstrijden tussen de… Meer >

Tijdens de nieuwjaarsreceptie is Theodoor van den Brandt benoemd tot ere-voorzitter van onze vereniging! De laatste jaren was Theodoor… Meer >

Waar ben je naar op zoek?

Sportpark: Priemsteeg
Haarsteeg