Even voorstellen: Marco Klomp

21 november 2018
Vanuit het project "Samen naar 100 jaar" is inmiddels een beoogd nieuw bestuur ontstaan. Aankomende weken gebruiken we om onszelf voor te stellen!

Mijn naam is Marco Klomp. Ik ben 49 jaar, geboren in Vlijmen en woon sinds 2003 in Haarsteeg. Ik ben getrouwd met Karin en ben vader van twee kinderen, Roel en Lieke. In het dagelijks leven ben ik eigenaar van een administratiekantoor.

Samen met Karin ben ik al geruime tijd actief als vrijwilliger bij VV Haarsteeg. In het nieuwe bestuur van de vereniging volg ik Jan-Hein Verhaeren op als penningmeester.

Voor vragen of opmerkingen ben ik bereikbaar via penningmeester@vvhaarsteeg.nl.

Voetbal Vereniging Haarsteeg is voor het seizoen 2019/2020 op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.  Meer >

Aanstaande zondag is voor veel seniorenteams een spannende dag.   ‘Ut Twidde’ is afgelopen zondag al gepromoveerd naar de… Meer >

De afgelopen maanden is door het Voetbalhart in samenwerking met Scouting, gewerkt aan de teamindelingen voor het volgend seizoen.… Meer >

Meiden O19-1 zijn afgelopen zaterdag in de 2e klasse kampioen geworden met een 4-1 overwinning tegen WSV Well.  Klasse meiden,… Meer >