Even voorstellen: Marco Klomp

21 november 2018
Vanuit het project "Samen naar 100 jaar" is inmiddels een beoogd nieuw bestuur ontstaan. Aankomende weken gebruiken we om onszelf voor te stellen!

Mijn naam is Marco Klomp. Ik ben 49 jaar, geboren in Vlijmen en woon sinds 2003 in Haarsteeg. Ik ben getrouwd met Karin en ben vader van twee kinderen, Roel en Lieke. In het dagelijks leven ben ik eigenaar van een administratiekantoor.

Samen met Karin ben ik al geruime tijd actief als vrijwilliger bij VV Haarsteeg. In het nieuwe bestuur van de vereniging volg ik Jan-Hein Verhaeren op als penningmeester.

Voor vragen of opmerkingen ben ik bereikbaar via penningmeester@vvhaarsteeg.nl.

Belangrijke data winterstop

07 december 2018
20 december: Laatste trainings- en kantineavond van 2018 6 januari:… Meer >

Woensdag 12 december zal Dennis Verhoofstad een clinic geven aan de trainers van JO9, JO10 en JO11. Meerdere trainers hebben bij het… Meer >

Datum:   14 december Tijd:        20:00 uur  Namens het bestuur hele fijne feestdagen en… Meer >

Beste clubleden, Binnenkort start de inning van de contributie van het huidige seizoen 2018-2019. Net als vorig seizoen is de inning… Meer >

Waar ben je naar op zoek?

Sportpark: Priemsteeg
Haarsteeg