VV Haarsteeg heeft een nieuw bestuur

17 november 2018
Tijdens de algemene ledenvergadering op 14 november hebben de leden van VV Haarsteeg een nieuw bestuur benoemd. De ruim opgekomen leden gaven hun goedkeuring. Het bestuur van VV Haarsteeg breidt hiermee uit van vijf naar achttien personen, verdeeld over elf portefeuilles.

Samen sterk
VV Haarsteeg kiest bewust voor een nieuwe manier van werken met een breed groepsbestuur. Het oude bestuur bestond uit vijf mensen en het was duidelijk dat er dan veel taken bij een klein clubje terechtkomen. In 2018 bestaat de voetbalvereniging 75 jaar en onder het motto: ‘Samen sterk’ gaat VV Haarsteeg op naar het honderdjarige bestaan. Door met veel mensen de schouders er onder te zetten wordt de belasting over veel bestuurders verspreid. Daarnaast is het bestuur zoveel als mogelijk een afspiegeling van de vereniging. Dit betekent verschillende leeftijden, maar ook man en vrouw.

Grote complimenten aan vertrekkend bestuur
Tijdens de algemene ledenvergadering werd meerdere malen aangestipt hoe belangrijk de inbreng van de oude bestuursleden is geweest. Zij hebben de club opgebouwd en voor de continuïteit van de verenging gezorgd. Zij laten een prachtige club achter op het moment dat zij het stokje overdragen aan een nieuwe generatie.

Voetbal Vereniging Haarsteeg is voor het seizoen 2019/2020 op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.  Meer >

Aanstaande zondag is voor veel seniorenteams een spannende dag.   ‘Ut Twidde’ is afgelopen zondag al gepromoveerd naar de… Meer >

De afgelopen maanden is door het Voetbalhart in samenwerking met Scouting, gewerkt aan de teamindelingen voor het volgend seizoen.… Meer >

Meiden O19-1 zijn afgelopen zaterdag in de 2e klasse kampioen geworden met een 4-1 overwinning tegen WSV Well.  Klasse meiden,… Meer >