Even voorstellen: Fried van Bokhoven en Lenneke Zuijdwijk, de coördinatoren pupillen

14 november 2018
Fried van Bokhoven en Lenneke Zuijdwijk zijn de coördinatoren van de puppillen binnen onze verenging. Ze stellen zich kort voor!

Fried van Bokhoven

Hallo allemaal,

Mijn naam is Fried van Bokhoven. Mijn rol is coördinator van de mini’s en JO07 teams.

In Augustus 2009 ben ik gestart in deze rol en dat doe ik al vele jaren met heel veel plezier samen met een mooi team.

We hebben gelukkig al heel wat blije en talentvolle mini’s zien beginnen bij vv Haarsteeg. Bij onze club mag een voetballer vanaf 4 jaar beginnen met voetballen.

Wij hanteren voor de jongste leden (4, 5 en 6 jaar) geen wachtlijst, iedereen is welkom en we kunnen altijd op elk moment binnen het seizoen nieuwe kinderen laten instromen.

Vanuit de mini’s worden de spelers of speelsters in principe ingedeeld in de JO7 teams waar ze dan KNVB competitie 4*4 gaan spelen en tevens sluiten zij dan aan bij de circuit trainingen die binnen vv Haarsteeg worden gegeven.

Ik wens alle jeugd spelers en speelsters een leuke en succesvolle tijd toe.

Met sportieve groet, Fried

Lenneke Zuijdwijk

Hallo allemaal,

Ik ben Lenneke Zuijdwijk, 32 jaar. Mijn rol dit seizoen is coördinator JO 08 t/m JO10.

Ik werk als verpleegkundige bij een medisch speciaalzaak. Ik heb 1 zoon, Luuk van 9 jaar. Hij voetbalt nu ongeveer 2 jaar bij vv Haarsteeg.

Vorig seizoen was ik al coördinator van de JO8 en JO9 en dit seizoen heb ik daar de JO10 bij gekregen.
We gaan er met z’n allen weer een mooi seizoen van maken.

Groetjes, Lenneke

Belangrijke data winterstop

07 december 2018
20 december: Laatste trainings- en kantineavond van 2018 6 januari:… Meer >

Woensdag 12 december zal Dennis Verhoofstad een clinic geven aan de trainers van JO9, JO10 en JO11. Meerdere trainers hebben bij het… Meer >

Datum:   14 december Tijd:        20:00 uur  Namens het bestuur hele fijne feestdagen en… Meer >

Beste clubleden, Binnenkort start de inning van de contributie van het huidige seizoen 2018-2019. Net als vorig seizoen is de inning… Meer >

Waar ben je naar op zoek?

Sportpark: Priemsteeg
Haarsteeg