Even voorstellen: Frank van Zon

14 november 2018

Vanuit het project "Samen naar 100 jaar" is inmiddels een beoogd nieuw bestuur ontstaan. Aankomende weken gebruiken we om onszelf voor te stellen!

Mijn naam is Frank van Zon, ik ben 49 jaar, geboren in Haarsteeg en opgegroeid en woonachtig in Vlijmen.

Ik ben getrouwd met Carolien (als vrijwilligster in diverse rollen binnen vv Haarsteeg bij velen bekend) en vader van drie kinderen, Niels, Lars en Stan, die allemaal voetballen binnen onze jeugdafdeling.

In ben werkzaam in de financiële dienstverlening als Manager Finance & Control.

Voetbal is leuk!

Als zoon van een Vlijmense vader ligt mijn voetbalverleden bij onze mooie buurvereniging Vlijmense Boys, waar ik met veel plezier ruim 30 jaar heb gespeeld.

Na deze actieve carrière als speler startte ruim 7 jaar geleden mijn rol als voetbalvader, en met kinderen woonachtig in De Vijfhoeven was VV Haarsteeg voor hen een logische keus. Voor sommigen voelt het als een switch van Ajax naar Feyenoord (overigens ook een verstandige keuze J) maar met een Haarsteegse moeder heb ik van die sentimenten nooit zo’n last gehad.

Ik ben begonnen als trainer in de F’jes, daarna diverse teams getraind en in latere jaren leider van meerdere teams geworden. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan, heb ik de weg binnen de club leren kennen en is de zaterdag al vele jaren volledig bezet met voetbal.

Daarmee is de stap naar een rol in het bestuur een vrij natuurlijke stap geworden. Vooral de laatste jaren was er een voelbare afstand ontstaan tussen het bestuur en vooral de jeugdafdeling. Dit leidde tot gemopper langs de lijn en in de kantine waaraan velen, waaronder ik zelf, mee hebben gedaan.

Op eerdere momenten was ik nog niet klaar voor een stap richting het bestuur, maar met de start van project “Samen naar 100 jaar” waar een beroep gedaan werd gedaan op de leden om actief mee te werken aan de toekomst van onze vereniging, was het voor mij duidelijk. Dit was het moment om mee te werken aan de toekomst van de vereniging, en met mij hebben velen dat gedaan, wat het super leuk maakt omdat we het echt samen doen.

De passie voor voetbal omzetten in het bouwen aan de toekomst van deze mooie vereniging, daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.

Organisatie

Mijn rol binnen het nieuwe bestuur is voetbal organisatie. Onder deze Organisatie vallen o.a. de scheidsrechterscommissie, het wedstrijdsecretariaat, de wedstrijdsecretarissen en de toernooicommissie. Maar ook bij wedstrijdwijzigingen, afgelastingen etcetera zorg wij samen met andere commissies dat alles (zo soepel mogelijk) geregeld wordt. Uiteraard heeft organisatie veel contact met activiteiten, vrijwilligers, faciliteiten, communicatie en de gehele voetbaltak en het voetbalhart.

Het belangrijkste doel is om alle trainers en leiders maximaal te ondersteunen, zodat zij zich kunnen focussen op het voetbal en daarmee de ontwikkeling en vooral plezier van al onze leden. Daarbij worden we in de onderbouw ondersteund door 2 coördinatoren; Fried van Bokhoven en Lenneke Zuijdwijk.

Samen met de genoemde commissies en alle andere vrijwilligers doen wij ons best alle vragen te beantwoorden, onze leden en ouders naar het juiste loket te verwijzen en verder te ondersteunen waar dat gevraagd wordt.

Mocht je vragen (of opmerkingen / tips) hebben dan ben ik te bereiken via organisatie@vvhaarsteeg.nl of spreek mij gewoon aan. Wanneer je interesse hebt om ook een steentje bij te dragen, laat het ons weten, want we kunnen alle hulp gebruiken, in welke vorm dan ook.

Namens de gehele voetbalorganisatie wens ik iedereen nog vele plezierige en sportieve jaren toe binnen vv Haarsteeg.

Belangrijke data winterstop

07 december 2018
20 december: Laatste trainings- en kantineavond van 2018 6 januari:… Meer >

Woensdag 12 december zal Dennis Verhoofstad een clinic geven aan de trainers van JO9, JO10 en JO11. Meerdere trainers hebben bij het… Meer >

Datum:   14 december Tijd:        20:00 uur  Namens het bestuur hele fijne feestdagen en… Meer >

Beste clubleden, Binnenkort start de inning van de contributie van het huidige seizoen 2018-2019. Net als vorig seizoen is de inning… Meer >

Waar ben je naar op zoek?

Sportpark: Priemsteeg
Haarsteeg