Even voorstellen: Kristie Habraken

07 november 2018
Vanuit het project "Samen naar 100 jaar" is inmiddels een beoogd nieuw bestuur ontstaan. Aankomende weken gebruiken we om onszelf voor te stellen!

Hoi! Ik ben Kristie Habraken en ik ben 25 jaar oud. Ik woon samen met Joost van Rijn, onder sommigen van jullie wellicht bekend, in een huisje in Den Bosch. Werken doe ik ook in Den Bosch, ik ben Junior Strateeg bij een adviesbureau voor retailorganisaties. Maar al een aantal jaren rijd ik minimaal drie keer per week naar ‘het platteland’ in Haarsteeg, naar onze mooie club. Eerder alleen om te voetballen in het gezelligste dameselftal van Nederland, maar nu ook om als vrijwilliger iets te kunnen bijdragen.

Mijn voetbalcarrière begon toen ik als twaalfjarige een advertentie in de krant zag staan. In de krant!? Ja, toen stonden dat soort dingen nog in de krant. Het was een oproep om een meisjesteam te beginnen bij VV Haarsteeg. Ik als meisje dat op het schoolplein met de jongens voetbalde, vond dat wel ‘vet’ en schreef me in. Met een horde pubermeisjes voetbalden we met veel plezier en hebben we van onder anderen Thea Pullens en Patrick Diepstraten het nodige mogen leren. Na die eerste tijd ben ik op mijn 16e gestopt met voetbal maar na een aantal jaar begon het weer te kriebelen. Met een aantal oud-teamgenoten besloten we weer te beginnen. En daar heb ik geen moment spijt van gehad. Met vele tweede plaatsen op onze naam, legendarische feesten, fanatieke trainingen en uit de hand gelopen teamuitjes, is ons ‘Dreamteam’ een van de leukste teams van VV Haarsteeg.

Toen het project ‘Samen naar 100 jaar’ werd gestart, was ik daar niet direct bij betrokken. Het idee sprak me aan maar ik wist niet precies wat ik daar nu aan zou kunnen toevoegen. Totdat we via teamgenoten meer te horen kregen wat er stond te gebeuren. De bedoeling van een heel nieuw bestuur waarin we met een grote groep samenwerken om de toekomst van VV Haarsteeg te versterken, sprak me erg aan. De portefeuille ‘communicatie’ was nog niet vervuld en samen met Marly Verlouw en Carline van de Ven besloten ik ervoor te gaan.

Nu zijn we een aantal maanden achter de schermen actief met alles wat te maken heeft met communicatie. Zo houden we ons bezig met de website, communicatie rondom evenementen, social media, mailings, nieuwsberichten, narrowcasting en informatieboekjes. Dat doen we niet alleen. Ook in het kader van ‘samen sterk’ en ‘velen handen maken licht werk’ helpen veel mensen binnen de club ons met deze taken. Zo helpt Christel van Drunen regelmatig met het opmaken van communicatiemiddelen en zijn Bob van Houten en Denise Treuren actief bezig met onze social media kanalen. Op deze manier kunnen we mensen beter betrekken bij alles wat speelt binnen VV Haarsteeg en wordt de club echt van ons allemaal.

Dat laatste is een van onze doelen voor het komende jaar. VV Haarsteeg is een topclub en ik ben ervan overtuigd dat we er met z’n allen iets heel moois van gaan maken!

Heb je zelf ook ideeën om de club beter te maken? Stuur een mailtje naar: communicatie@vvhaarsteeg.nl Of heb je leuke foto’s of berichten voor onze social media kanalen? Stuur dan een mailtje naar: online@vvhaarsteeg.nl

Op woensdag 21 november a.s. wil ik weer met mijn Pieten een bezoek brengen aan jullie kantine op het sportpark VV Haarsteeg. De Pieten… Meer >

NDZW verhuist naar onze club

06 november 2018
Het is officieel: Korfbalvereniging NDZW verhuist van hun huidige locatie naar ons sportpark! Maandag 5 november zijn de handtekeningen… Meer >

Waar ben je naar op zoek?

Sportpark: Priemsteeg
Haarsteeg