NDZW verhuist naar onze club

06 november 2018
Het is officieel: Korfbalvereniging NDZW verhuist van hun huidige locatie naar ons sportpark! Maandag 5 november zijn de handtekeningen onder de samenwerkingsovereenkomst gezet. De komende weken brengt NDZW hun spullen onder bij onze vereniging en als het buitenseizoen eind maart start zullen zij de wedstrijden en trainingen bij VV Haarsteeg afwerken. De winterperiode wordt er in de zaal van Die Heygrave gekorfbald door NDZW.

Wat houdt dat in?
Het pupillenveld bij de trainingsvelden, ook wel bekend als ‘de strook’ gaat vanaf eind maart dienstdoen als korfbalveld. De plek zal omheind worden door sponsorborden van NDZW en er komt een materialenhok voor de spullen. Daarnaast zal NDZW een aantal kleedkamers in gebruik nemen. NDZW houdt het huidige bestuur met korte lijntjes naar ons bestuur. Het doel is een nauwe samenwerking zonder verlies van identiteit van één van beide verenigingen.

De club NDZW
NDZW is voortgekomen uit een fusie tussen Zwart Wit en Never Down. Tot 2007 was Zwart Wit actief op het sportpark van VV Haarsteeg maar na de fusie zijn zij verder gegaan op de velden tussen de hockeyclub en Vlijmense Boys. Voor een aantal leden betekent deze verhuizing dan ook thuiskomen. NDZW telt ongeveer 80 leden, waarvan ongeveer 50 jeugdleden. In april zal er een openingsdag georganiseerd worden waar leden van beide verenigingen welkom zijn.

Zowel het bestuur van VV Haarsteeg als van NDZW is erg blij met deze samenwerking en voorziet een mooie toekomst voor beide clubs!

ALV goed bezocht

14 november 2019
De Algemene ledenvergadering van woensdag 13 december is goed bezocht. In een drukke kantine werd er teruggeblikt op het afgelopen… Meer >

Vanavond zijn veld 4 en 5 NIET bespeelbaar wegens het weer!

Mini's bij FC Den Bosch

04 november 2019
De mini's van VV Haarsteeg zijn afgelopen zaterdag naar hun trainer Sebastiaan van Bakel wezen kijken.  Meer >

Het carnavalsembleem van VV Haarsteeg is vanaf aanstaande donderdag te koop in de kantine!