NDZW verhuist naar onze club

06 november 2018
Het is officieel: Korfbalvereniging NDZW verhuist van hun huidige locatie naar ons sportpark! Maandag 5 november zijn de handtekeningen onder de samenwerkingsovereenkomst gezet. De komende weken brengt NDZW hun spullen onder bij onze vereniging en als het buitenseizoen eind maart start zullen zij de wedstrijden en trainingen bij VV Haarsteeg afwerken. De winterperiode wordt er in de zaal van Die Heygrave gekorfbald door NDZW.

Wat houdt dat in?
Het pupillenveld bij de trainingsvelden, ook wel bekend als ‘de strook’ gaat vanaf eind maart dienstdoen als korfbalveld. De plek zal omheind worden door sponsorborden van NDZW en er komt een materialenhok voor de spullen. Daarnaast zal NDZW een aantal kleedkamers in gebruik nemen. NDZW houdt het huidige bestuur met korte lijntjes naar ons bestuur. Het doel is een nauwe samenwerking zonder verlies van identiteit van één van beide verenigingen.

De club NDZW
NDZW is voortgekomen uit een fusie tussen Zwart Wit en Never Down. Tot 2007 was Zwart Wit actief op het sportpark van VV Haarsteeg maar na de fusie zijn zij verder gegaan op de velden tussen de hockeyclub en Vlijmense Boys. Voor een aantal leden betekent deze verhuizing dan ook thuiskomen. NDZW telt ongeveer 80 leden, waarvan ongeveer 50 jeugdleden. In april zal er een openingsdag georganiseerd worden waar leden van beide verenigingen welkom zijn.

Zowel het bestuur van VV Haarsteeg als van NDZW is erg blij met deze samenwerking en voorziet een mooie toekomst voor beide clubs!

Bemachtig het carnavalsembleem van VV Haarsteeg! Het embleem is te koop in de kantine!

Carnaval staat weer voor de deur en uiteraard is er ook dit jaar weer veel te doen bij VV Haarsteeg DONDERDAG Op donderdag 20… Meer >

Tijdens de drukbezochte nieuwjaarsreceptie van vv Haarsteeg op zondag 12 januari zijn ook de diverse winnaars onder de lotenverkopers… Meer >