Informatie over de interne scouting

03 november 2018
Reeds enkele weken zijn wij als voetbalhart gestart om alle voetbaltechnische zaken vorm te geven binnen onze vereniging. Een van deze zaken betreft de interne scouting. We willen jullie graag informeren over hoe dit in zijn werk zal gaan.

Inmiddels hebben wij Dick van Engelen bereid gevonden om dit te gaan coördineren. Het kernteam t.b.v. de scouting bestaat verder uit Tom Kivits, Jasper de Vaan, Henk Spierings en Antoine van Logten. Zij gaan de komende weken aan de slag om onze jeugdleden in kaart te brengen. Hierbij wordt gekeken naar onder andere leeftijd, huidig team (vrienden/vriendinnen) en talent. Uiteraard worden alle trainers hier ook bij betrokken op meerdere momenten in het seizoen. Scouting en trainers hebben uiteindelijk een adviserende rol richting het voetbalhart.

Gezien het feit dat er vanuit de KNVB wijzigingen zijn doorgevoerd met betrekking tot leeftijdscategorieën en spelvormen zal ook hier rekening mee gehouden moeten worden.

Het uiteindelijke doel is om een duidelijke en transparante methode te hanteren waarbij alle leden in het juiste team worden ingedeeld, rekening houdend met bovenstaand genoemde aspecten zodat spelers/speelsters met voldoende uitdaging en plezier kunnen voetballen bij VV Haarsteeg.

Heb je vragen rondom de scouting? Stuur dan een mailtje naar: dickvanengelen76@gmail.com
Voor alle overige voetbaltechnische vragen kun je terecht bij het voetbalhart via: voetbalhart@vvhaarsteeg.nl

Op woensdag 21 november a.s. wil ik weer met mijn Pieten een bezoek brengen aan jullie kantine op het sportpark VV Haarsteeg. De Pieten… Meer >

Vanuit het project "Samen naar 100 jaar" is inmiddels een beoogd nieuw bestuur ontstaan. Aankomende weken gebruiken we om onszelf voor… Meer >

Waar ben je naar op zoek?

Sportpark: Priemsteeg
Haarsteeg