Even voorstellen: Wim Vos

31 oktober 2018

Vanuit het project "Samen naar 100 jaar" is inmiddels een beoogd nieuw bestuur ontstaan. Aankomende weken gebruiken we om onszelf voor te stellen!

Mijn naam is Wim Vos, ik ben 56 jaar, woon in Haarsteeg, getrouwd met Silvia en vader van vier kinderen, Jelle, Renée, Guusje en Okke. Jelle en Okke zijn ook actief bij vv Haarsteeg. Jelle als trainer en Okke als speler. Ik werk bij Toyota Material Handling als commercieel directeur.

De vereniging zijn we samen

Als lid en vrijwilliger ben ik al jaren betrokken bij VV Haarsteeg. De afgelopen jaren vooral als trainer van jeugdselectieteams, maar daarvoor ook als leider, grensrechter, scheidsrechter en lid van de kascommissie. Daarnaast trap ik op donderdagavond nog steeds met veel plezier een balletje bij de 35+.

Het is mij in al die jaren wel duidelijk geworden dat er veel zaken geregeld moeten worden binnen een vereniging en ik kijk dan ook met respect naar het huidige bestuur, die met steeds minder leden de vele taken op zich genomen hebben en de vereniging draaiende gehouden hebben.

Toen vanuit het project “Samen naar 100 jaar” een beroep gedaan werd op de leden om actief mee te werken aan de toekomst van onze vereniging, voelde ik me al snel aangesproken hier ook actief aan bij te dragen. Kritiek hebben mag, maar dan moet je ook meewerken er iets aan te doen vind ik.

Wat is er dan mooier om je passie voor voetbal te combineren met je ervaring en dit te delen met andere enthousiaste mensen bij een mooie vereniging als VV Haarsteeg.

Vele handen maken licht werk

Vanuit het nieuwe bestuur voor mij de uitdaging om het voetbal voor jongens en heren verder vorm te geven en uit te bouwen. Het is zeker op zijn plaats waardering uit te spreken voor wat er afgelopen jaren allemaal opgezet is. Ook hier geldt weer dat vele handen licht werk maken. Vanuit het voetbalhart gaan we hier in nauwe samenwerking met alle betrokkenen inhoud aan geven. Het voetbalhart is verantwoordelijk voor alle voetbaltechnische zaken binnen VV Haarsteeg. Hierover is al eerder een berichtje op de site geplaatst, waarin te lezen is wie het voetbalhart vormen en welke punten als eerste opgepakt gaan worden.

Voor vragen, opmerkingen en aanvullingen is het voetbalhart te bereiken via: voetbalhart@vvhaarsteeg.nl of spreek ons gewoon aan, wij zijn regelmatig aanwezig op het sportpark en zijn te herkennen aan de lichtblauwe shirts met voetbalhart erop.

Bestuurstechnische zaken kunnen gericht worden aan: voetbal@vvhaartsteeg.nl.

Ook dit jaar organiseert VV Haarsteeg het buurt- en vriendentoernooi. Op zondag 9 juni gaan de teams op ons sportpark de strijd met… Meer >

Oftewel Kevin van Esch keert terug bij vv Haarsteeg. Met veel plezier kunnen we melden dat de vacature van Hoofd Jeugd… Meer >

Toon Henskens overleden

22 april 2019