PANNA! Sterrenteam 2018

19 oktober 2018
Het Panna-evenement was een dag die in het teken stond van plezier maken en nieuwe dingen
leren.

Met 43 kinderen tussen de 6 en 11 , in een mooi, nieuw gekregen tenue en een lekker zonnetje begonnen we de ochtend. Met drie supertrainers en een geweldige hoofdtrainer zat het  enthousiasme er al snel in. Op het kunstgras gingen de kinderen aan de slag met techniekoefeningen en 1 tegen 1 duels. Met volle overgave waren de deelnemers na een tijdje toe aan een welverdiende lunch. De broodtrommeltjes kwamen op tafel en iedereen kon even bijtanken. In de pauze was er ook een leuke voetbalquiz.

Na de lunch was iedereen weer klaar voor het tweede gedeelte en nog steeds in een heerlijk zonnetje volgden verschillende partijspellen. Om half 3 zet het erop en kregen de deelnemers hun welverdiende goodybag en medaille.

Na afloop werden nog prijzen per leeftijdscategorie uitgereikt en ook de winnaar van de quiz werd in het zonnetje gezet!

Het was een gezellige en sportieve dag.

Alle trainers en kinderen bedankt voor deze mooie dag!

Je vindt de foto's van het evenement in het fotoalbum op deze site! Wil van Gulpen bedankt voor het maken van de foto's.

Ben je druk en wil je toch een potje voetballen? Dan is 30+ vrouwenvoetbal perfect voor jou! Je hoeft niet bang te zijn voor… Meer >

Openingstoernooi NDZW

09 februari 2019
Binnenkort komt Korfbalvereniging NDZW officieel naar ons sportpark. Dit wordt gevierd met een toernooi en aansluitend een feestavond… Meer >