PANNA! Sterrenteam 2018

19 oktober 2018
Het Panna-evenement was een dag die in het teken stond van plezier maken en nieuwe dingen
leren.

Met 43 kinderen tussen de 6 en 11 , in een mooi, nieuw gekregen tenue en een lekker zonnetje begonnen we de ochtend. Met drie supertrainers en een geweldige hoofdtrainer zat het  enthousiasme er al snel in. Op het kunstgras gingen de kinderen aan de slag met techniekoefeningen en 1 tegen 1 duels. Met volle overgave waren de deelnemers na een tijdje toe aan een welverdiende lunch. De broodtrommeltjes kwamen op tafel en iedereen kon even bijtanken. In de pauze was er ook een leuke voetbalquiz.

Na de lunch was iedereen weer klaar voor het tweede gedeelte en nog steeds in een heerlijk zonnetje volgden verschillende partijspellen. Om half 3 zet het erop en kregen de deelnemers hun welverdiende goodybag en medaille.

Na afloop werden nog prijzen per leeftijdscategorie uitgereikt en ook de winnaar van de quiz werd in het zonnetje gezet!

Het was een gezellige en sportieve dag.

Alle trainers en kinderen bedankt voor deze mooie dag!

Je vindt de foto's van het evenement in het fotoalbum op deze site! Wil van Gulpen bedankt voor het maken van de foto's.

Ook dit jaar organiseert VV Haarsteeg het buurt- en vriendentoernooi. Op zondag 9 juni gaan de teams op ons sportpark de strijd met… Meer >

Oftewel Kevin van Esch keert terug bij vv Haarsteeg. Met veel plezier kunnen we melden dat de vacature van Hoofd Jeugd… Meer >

Toon Henskens overleden

22 april 2019