PANNA! Sterrenteam 2018

19 oktober 2018
Het Panna-evenement was een dag die in het teken stond van plezier maken en nieuwe dingen
leren.

Met 43 kinderen tussen de 6 en 11 , in een mooi, nieuw gekregen tenue en een lekker zonnetje begonnen we de ochtend. Met drie supertrainers en een geweldige hoofdtrainer zat het  enthousiasme er al snel in. Op het kunstgras gingen de kinderen aan de slag met techniekoefeningen en 1 tegen 1 duels. Met volle overgave waren de deelnemers na een tijdje toe aan een welverdiende lunch. De broodtrommeltjes kwamen op tafel en iedereen kon even bijtanken. In de pauze was er ook een leuke voetbalquiz.

Na de lunch was iedereen weer klaar voor het tweede gedeelte en nog steeds in een heerlijk zonnetje volgden verschillende partijspellen. Om half 3 zet het erop en kregen de deelnemers hun welverdiende goodybag en medaille.

Na afloop werden nog prijzen per leeftijdscategorie uitgereikt en ook de winnaar van de quiz werd in het zonnetje gezet!

Het was een gezellige en sportieve dag.

Alle trainers en kinderen bedankt voor deze mooie dag!

Je vindt de foto's van het evenement in het fotoalbum op deze site! Wil van Gulpen bedankt voor het maken van de foto's.

Belangrijke data winterstop

07 december 2018
20 december: Laatste trainings- en kantineavond van 2018 6 januari:… Meer >

Woensdag 12 december zal Dennis Verhoofstad een clinic geven aan de trainers van JO9, JO10 en JO11. Meerdere trainers hebben bij het… Meer >

Datum:   14 december Tijd:        20:00 uur  Namens het bestuur hele fijne feestdagen en… Meer >

Beste clubleden, Binnenkort start de inning van de contributie van het huidige seizoen 2018-2019. Net als vorig seizoen is de inning… Meer >

Waar ben je naar op zoek?

Sportpark: Priemsteeg
Haarsteeg