Frans van Beurden overleden

18 oktober 2018
Op 16 oktober is Frans van Beurden op 77-jarige leeftijd helaas  overleden.
Frans is jarenlang een trouw lid geweest. In zijn jonge jaren als speler van lager elftal, later als leider/grensrechter van ons 1e team en lang als sponsor met zijn bakkerij.

Frans bezocht regelmatig wedstrijden van Haarsteeg. Tot op het laatst bleef hij geinteresseerd in de resultaten van ons 1e team en het wel en wee van voetbalvereniging Haarsteeg.

Wij wensen Sharap, Aron en verdere familie veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Belangrijke data winterstop

07 december 2018
20 december: Laatste trainings- en kantineavond van 2018 6 januari:… Meer >

Woensdag 12 december zal Dennis Verhoofstad een clinic geven aan de trainers van JO9, JO10 en JO11. Meerdere trainers hebben bij het… Meer >

Datum:   14 december Tijd:        20:00 uur  Namens het bestuur hele fijne feestdagen en… Meer >

Beste clubleden, Binnenkort start de inning van de contributie van het huidige seizoen 2018-2019. Net als vorig seizoen is de inning… Meer >

Waar ben je naar op zoek?

Sportpark: Priemsteeg
Haarsteeg