Controleer je gegevens

02 november 2018
Iedereen die een rol heeft bij onze vereniging (spelend lid, steunend lid, overige relatie) is opgenomen in de ledenadministratie We proberen de gegevens van iedereen zo up-to-date mogelijk te houden. We kunnen dat niet alleen maar zijn daarbij in grote mate afhankelijk van onze leden. Slechts als zij wijzigingen doorgeven (bijvoorbeeld adreswijziging, nieuwe Emailadres, telefoonnummer etc.) kunnen we de administratie actueel houden. Zo is een actueel Emailadres bijvoorbeeld van onschatbare waarde voor de communicatie naar de leden.

We vragen iedereen na te gaan of zijn of haar gegevens nog actueel zijn en zonodig aan te passen. Daartoe kun je op de website inloggen (links boven in de homepage). Als je bent ingelogd kom je op de pagina My Club. Op deze persoonlijke pagina kun je via de button ‘Mijn gegevens wijzigen’ de noodzakelijke aanpassingen doorvoeren. Van elke wijziging ontvangt de ledenadministratie automatisch bericht.

Mocht je nog vragen hebben dan kan de ledenadministratie je nader informeren (E mail: ledenadministratie@vvhaarsteeg.nl). We rekenen op ieders medewerking.

Op woensdag 21 november a.s. wil ik weer met mijn Pieten een bezoek brengen aan jullie kantine op het sportpark VV Haarsteeg. De Pieten… Meer >

Vanuit het project "Samen naar 100 jaar" is inmiddels een beoogd nieuw bestuur ontstaan. Aankomende weken gebruiken we om onszelf voor… Meer >

Waar ben je naar op zoek?

Sportpark: Priemsteeg
Haarsteeg