Controleer je gegevens

02 november 2018
Iedereen die een rol heeft bij onze vereniging (spelend lid, steunend lid, overige relatie) is opgenomen in de ledenadministratie We proberen de gegevens van iedereen zo up-to-date mogelijk te houden. We kunnen dat niet alleen maar zijn daarbij in grote mate afhankelijk van onze leden. Slechts als zij wijzigingen doorgeven (bijvoorbeeld adreswijziging, nieuwe Emailadres, telefoonnummer etc.) kunnen we de administratie actueel houden. Zo is een actueel Emailadres bijvoorbeeld van onschatbare waarde voor de communicatie naar de leden.

We vragen iedereen na te gaan of zijn of haar gegevens nog actueel zijn en zonodig aan te passen. Daartoe kun je op de website inloggen (links boven in de homepage). Als je bent ingelogd kom je op de pagina My Club. Op deze persoonlijke pagina kun je via de button ‘Mijn gegevens wijzigen’ de noodzakelijke aanpassingen doorvoeren. Van elke wijziging ontvangt de ledenadministratie automatisch bericht.

Mocht je nog vragen hebben dan kan de ledenadministratie je nader informeren (E mail: ledenadministratie@vvhaarsteeg.nl). We rekenen op ieders medewerking.

Voor vanavond is veld 5 niet beschikbaar om te trainen wegens het slechte weer. De overige velden zijn gewoon beschikbaar voor de… Meer >

Mijn naam is Hardy Vismale, 50 jaar, geboren in 's-Hertogenbosch. Ik ben 20 jaar woonachtig geweest in Vlijmen en sinds 2017… Meer >

Zondag 6 januari was de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie bij VV Haarsteeg. De dag begon met veel onderlinge wedstrijden tussen de… Meer >

Tijdens de nieuwjaarsreceptie is Theodoor van den Brandt benoemd tot ere-voorzitter van onze vereniging! De laatste jaren was Theodoor… Meer >

Waar ben je naar op zoek?

Sportpark: Priemsteeg
Haarsteeg