Nieuws VV Haarsteeg

Even voorstellen: Michiel de Vaan

17 oktober 2018
www.vvhaarsteeg.nl
Vanuit het project "Samen naar 100 jaar" is inmiddels een beoogd nieuw bestuur ontstaan. Aankomende weken gebruiken we om onszelf voor te stellen!

Mijn naam is Michiel de Vaan, 27 jaar en vanaf mijn geboorte in Haarsteeg gewoond. Dit gaat overigens veranderen, want vanaf januari ga ik in Vlijmen wonen, maar nog steeds op een steenworp afstand van het voetbalveld. In het dagelijks leven ben ik adviseur bij Rabobank de Langstraat in Waalwijk op de afdeling Financieel Advies en Private Banking.
 

Mijn voetbalcarrière bij VV Haarsteeg begon toen ik 5 jaar was bij de F-jes. Vervolgens heb ik alle jeugdelftallen doorlopen en 5 jaar in de selectie gespeeld. In de selectie was ik voornamelijk in het tweede actief, want mijn optreden in het eerste bleef beperkt tot 1 bekerwedstrijd. Sinds dit seizoen hebben we een mooi nieuw team gevormd in het derde en dat bevalt tot nu toe heel goed.
 

Jarenlang hebben we lopen zeuren op alles wat niet goed ging binnen de club. Nu het moment gekomen was dat andere hun verantwoordelijkheid moesten nemen hebben Dennis Lauwers en ik, na een goed gesprek met Martijn van Esch, besloten om de Businessclub en Sponsorcommissie te vertegenwoordigen in het bestuur. Naast onze bestuurlijke taken houden wij ons ook bezig met het werven en onderhouden van (nieuwe) sponsors.

Wilt u zelf sponsor worden of weten welke sponsormogelijkheden we bij VV Haarsteeg allemaal hebben, stuur dan een mail naar sponsoring@vvhaarsteeg.nl of spreek ons aan op het voetbalveld. Want zonder sponsors kan onze club niet bestaan.


 
Ook dit jaar organiseert VV Haarsteeg het buurt- en vriendentoernooi. Op zondag 9 juni gaan de teams op ons sportpark de strijd met… Meer >
 
www.vvhaarsteeg.nl
Oftewel Kevin van Esch keert terug bij vv Haarsteeg. Met veel plezier kunnen we melden dat de vacature van Hoofd Jeugd… Meer >
 

Toon Henskens overleden

22 april 2019
Zondag 21 april bereikte ons het droevige bericht dat ons gewaardeerd lid Toon Henskens is overleden.  Meer >
 
Vanwege groot onderhoud door de gemeente van veld 4 zal dit veld vanaf maandag 15 april niet meer beschikbaar zijn. Alle geplande… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VV Haarsteeg
Priemsteeg 31
5251 CW Vlijmen

073 511 39 26
info@vvhaarsteeg.nl

Copyright 2015
Terug naar boven