Even voorstellen: Michiel de Vaan

17 oktober 2018
Vanuit het project "Samen naar 100 jaar" is inmiddels een beoogd nieuw bestuur ontstaan. Aankomende weken gebruiken we om onszelf voor te stellen!

Mijn naam is Michiel de Vaan, 27 jaar en vanaf mijn geboorte in Haarsteeg gewoond. Dit gaat overigens veranderen, want vanaf januari ga ik in Vlijmen wonen, maar nog steeds op een steenworp afstand van het voetbalveld. In het dagelijks leven ben ik adviseur bij Rabobank de Langstraat in Waalwijk op de afdeling Financieel Advies en Private Banking.

Mijn voetbalcarrière bij VV Haarsteeg begon toen ik 5 jaar was bij de F-jes. Vervolgens heb ik alle jeugdelftallen doorlopen en 5 jaar in de selectie gespeeld. In de selectie was ik voornamelijk in het tweede actief, want mijn optreden in het eerste bleef beperkt tot 1 bekerwedstrijd. Sinds dit seizoen hebben we een mooi nieuw team gevormd in het derde en dat bevalt tot nu toe heel goed.

Jarenlang hebben we lopen zeuren op alles wat niet goed ging binnen de club. Nu het moment gekomen was dat andere hun verantwoordelijkheid moesten nemen hebben Dennis Lauwers en ik, na een goed gesprek met Martijn van Esch, besloten om de Businessclub en Sponsorcommissie te vertegenwoordigen in het bestuur. Naast onze bestuurlijke taken houden wij ons ook bezig met het werven en onderhouden van (nieuwe) sponsors.

Wilt u zelf sponsor worden of weten welke sponsormogelijkheden we bij VV Haarsteeg allemaal hebben, stuur dan een mail naar sponsoring@vvhaarsteeg.nl of spreek ons aan op het voetbalveld. Want zonder sponsors kan onze club niet bestaan.

Ben je druk en wil je toch een potje voetballen? Dan is 30+ vrouwenvoetbal perfect voor jou! Je hoeft niet bang te zijn voor… Meer >

Openingstoernooi NDZW

09 februari 2019
Binnenkort komt Korfbalvereniging NDZW officieel naar ons sportpark. Dit wordt gevierd met een toernooi en aansluitend een feestavond… Meer >