Even voorstellen: Michiel de Vaan

17 oktober 2018
Vanuit het project "Samen naar 100 jaar" is inmiddels een beoogd nieuw bestuur ontstaan. Aankomende weken gebruiken we om onszelf voor te stellen!

Mijn naam is Michiel de Vaan, 27 jaar en vanaf mijn geboorte in Haarsteeg gewoond. Dit gaat overigens veranderen, want vanaf januari ga ik in Vlijmen wonen, maar nog steeds op een steenworp afstand van het voetbalveld. In het dagelijks leven ben ik adviseur bij Rabobank de Langstraat in Waalwijk op de afdeling Financieel Advies en Private Banking.

Mijn voetbalcarrière bij VV Haarsteeg begon toen ik 5 jaar was bij de F-jes. Vervolgens heb ik alle jeugdelftallen doorlopen en 5 jaar in de selectie gespeeld. In de selectie was ik voornamelijk in het tweede actief, want mijn optreden in het eerste bleef beperkt tot 1 bekerwedstrijd. Sinds dit seizoen hebben we een mooi nieuw team gevormd in het derde en dat bevalt tot nu toe heel goed.

Jarenlang hebben we lopen zeuren op alles wat niet goed ging binnen de club. Nu het moment gekomen was dat andere hun verantwoordelijkheid moesten nemen hebben Dennis Lauwers en ik, na een goed gesprek met Martijn van Esch, besloten om de Businessclub en Sponsorcommissie te vertegenwoordigen in het bestuur. Naast onze bestuurlijke taken houden wij ons ook bezig met het werven en onderhouden van (nieuwe) sponsors.

Wilt u zelf sponsor worden of weten welke sponsormogelijkheden we bij VV Haarsteeg allemaal hebben, stuur dan een mail naar sponsoring@vvhaarsteeg.nl of spreek ons aan op het voetbalveld. Want zonder sponsors kan onze club niet bestaan.

Belangrijke data winterstop

07 december 2018
20 december: Laatste trainings- en kantineavond van 2018 6 januari:… Meer >

Woensdag 12 december zal Dennis Verhoofstad een clinic geven aan de trainers van JO9, JO10 en JO11. Meerdere trainers hebben bij het… Meer >

Datum:   14 december Tijd:        20:00 uur  Namens het bestuur hele fijne feestdagen en… Meer >

Beste clubleden, Binnenkort start de inning van de contributie van het huidige seizoen 2018-2019. Net als vorig seizoen is de inning… Meer >

Waar ben je naar op zoek?

Sportpark: Priemsteeg
Haarsteeg